2777
2789
عنوان

از صبح دارم حرص میخورم از دست مادرشوهرم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 42 پست
خدا همچین مادرشوهرای زندگی خراب کن رو لعنت کنه‌. آخه بگو پیرزن چی میخوای از جون زندگی پسر وعروست.چقد ...

والاه هنه تو سن مادرشوهر من دنبال نماز و عبادتن حالا مادرشوهر من گیر داده به منه بدبخت فتنه و جنگ میندازه تو زندگیم یادمه ازدواج کردم شوهرم گفت مامانم تو دوران مجردی بهم اصلا کار نداشته ساعت یک شب هم می اومدم هیچکس نمیگفته کجا بودی ولی از وقتی ازدواج کردم حساس شده میترسه یه موقع با تو باشم دم دقیقه زنگ میزنه کجایی خوب چه کاریه پسرتو نگه دار ور دلت چرا زندگی یکی دیگه رو خراب میکنی از دیشب هی میخوام نفرین نکنم ولی نمیشه 

دادم بچه ام خودش رو هلاک میکنه از بس جیغ میکشه مادرشوهرم پاش درد میکنه نمیتونه راش ببره من نیام بچه ...

پس بهش اهميت نده كار خودتو بكن همسرتم با سياست بكش طرف خودت از مادرش پيشش بد نگو دلسوزانه نسبت به مادرش حرف بزن و بهش خواسته هاتو تلقين كن و ازش تاييد بگير جوريكه فكر كنه نظر خودشه و به نفع مادرشه 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوا سر چی بود

مادرشوهرم از اینه ناراحته که من میرم خونه مامانم شوهرمو پر کرده با مظلوم‌نمایی که چرا زنت میره خونه مامانش برای چی نوه ما رو میبره اونجا شوهرم از دیشب افتاده به جونم 

واقعا نمیدونم چرا براش سخته سرش تو زندگیه خودش باشه اینقدر اذیتم کرده تو این مدت بعضی اوقات فکر جدای ...

مال منم گاهی اذیت میکنه منتها مال من جوری آدمو میسوزونه آدم نمیتونه ثابت کنه ینی تا نا کجا های  😂آدم میسوزه میبینی ی حرفی میزنه ولی آدم بدا نمیتونه بگه با اون منظور گفتی یاهم کلا گردن نمیگیره ک گفته 

۲۷ سالشه شدیدا بچه ننه  و دهن بینه 😔

وای وای نمیدونم چی بگم اینجوریشو ندیده بودم.ب اونچه اخه ک شما میرین خونه مامانت.خب حالا میخوای چیکار کنی؟الان کجایی؟خونه خودتی یا ماامانت تو  تاپیک قبلت گقتی قهر کردی

👩‍👧‍👧❤😍
من نمیدونم چرا مادر باید زندگی بچه شو خراب کنه؟؟؟ البته همیشه هم زیر سر مادرشوهر نیست و عروس ها توه ...

آخه وقتی مادرشوهرم مستقیم به خودم میگه نبر خونه مامانت وقتی مادرشوهرم تو روم نیگاه میکنه میگه من پسرمو دوست دارم نوه امم به خاطر بچه ام میخوام تو رو نمیخوام وقتی مستقیم زنگ‌میزنه به شوهرم میگه چرا زنت میره خونه مامانش چه توهمی من زدم میشه بگین کجاش میشه توهم شایدم من خوابم تو خواب این حرفا رو زدن تو خواب شوهرم اومده گفته حق با مادرمه اینجوری گفته و فلان گفته دعوا راه انداخته یعنی به نظرتون اینا رو تو خواب دیدم ؟

وای وای نمیدونم چی بگم اینجوریشو ندیده بودم.ب اونچه اخه ک شما میرین خونه مامانت.خب حالا میخوای چیکار ...

خونه مامانم نمیدونم به خدا ولی واقعا خسته شدم از دست مادرشوهرم خدا ازشون بپرسه 

مال منم گاهی اذیت میکنه منتها مال من جوری آدمو میسوزونه آدم نمیتونه ثابت کنه ینی تا نا کجا های  ...

اینم گاهی یه حرفایی میزنه بعد گردن نمیگیره با مظلوم ننایی فقط کارش رو پیش میبره 

آخه وقتی مادرشوهرم مستقیم به خودم میگه نبر خونه مامانت وقتی مادرشوهرم تو روم نیگاه میکنه میگه من پسر ...

عزیزم عصبی نباش من نگفتم شما توهم زدی گفتم بعضی عروسا توهم میزنن که مادرشوهرشون زندگیشونو خراب میکنه.

شما هم میتونی بگی من بچه مو هر جا دوست دارم میبرم و عیبی نداره که منو دوست ندارین مهم اینه شوهرم دوستم داره

اگر غم هست، خدا هم هست  
خونه مامانم نمیدونم به خدا ولی واقعا خسته شدم از دست مادرشوهرم خدا ازشون بپرسه 

همونجا باش تا بیان دنبالت از شوهرتم تعهد بگیر ک دیگه حق نداره بخاطر حرفای مامانش باهات دعوا کنه بهش بگو حق نداری دیگه برا من جنگ اعصاب درس کن هر چی مامانت گفت خودت جوابشو میدی تو خونه نمیاری حرفشو 

بگو مادرت دیگه حق دخالت تو زندگی منو نداره نترس حرفتو بزن جنگ اول به از صلح اخره

👩‍👧‍👧❤😍
عزیزم عصبی نباش من نگفتم شما توهم زدی گفتم بعضی عروسا توهم میزنن که مادرشوهرشون زندگیشونو خراب میکنه ...

جواب مادرشوهرم رو میدم برای همین جلوی من چیزی نمیگه زنگ میزنه به شوهرم یا شوهرم میره خونه اشون پرش میکنن اونو میندازن به جونم