2777
2789
عنوان

از صبح دارم حرص میخورم از دست مادرشوهرم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 42 پست

خدا همچین مادرشوهرای زندگی خراب کن رو لعنت کنه‌. آخه بگو پیرزن چی میخوای از جون زندگی پسر وعروست.چقدر حسادت.چقدر فتنه. ببشعور بشین برای اون دنیات یکم توشه جمع کن. کم دل عروستو خون کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایخداااا

دختر جان سعی کن دل مادرشوهرتو بدست بیاری ،هرچند سخته ولی یه راهی پیدا کن.دل شوهرتم همچنین 

ادم با مادرش اختلاف سلیقه داره چه برسه به مادرشوهر 

طبیعیه هیچ کاریم نمیشه کرد.فقط باید سعی کنی حرمتها شکسته نشه

📿💔 ختم صلوات 💔📿

سلام. با عرض تسلیت وفات خانم ام البنین(س)🏴

می خورد آب ز چشمان تو صد رود فرات
چشمه اشک تو بی بی شده است آب حیات
کربلا تاز بقیع و ز بقیع تا ز خدا
بر تو ای ام بنین مادر روضه صلوات

☑️ دوستان گرامی نیت می کنیم و در ختم صلوات به نیت شادی حضرت محمد(ص) و اهل بیت پاک و مطهرشان، ظهور و سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)، شادی شهدا، شادی اموات، برآورده شدن حاجات، شفا مریضان اسلام و برای حل مشکلات تمام مسلمین شرکت می کنیم.

🌹بسم الله...👇

بهش پیام بده گلگی کن

اینقدر جوابش رو دادم یه بار زنگ زد به مامانم طفلی ناراحتی معده داره  اعصابش بهم ریخت چون جوابش رو میدم از من میترسه چیزی نمیگه شوهرمو پر میکنه میندازه به جونم 

وا ب اون چه .بزن تو دهنش بگو ب توچه دوس دارم ببرم خونه مامانم.اگه قرار باشه نبر اونجا خونه توام نمیارم

شوهرت دیگه باز کیه ک وقتی مامانش بهش میگه بچه رو نبره خونه مامانش قبول میکنه.

چن سالشه شوهرت؟؟خدا بهت صبر بده 

👩‍👧‍👧❤😍
یعنی مادرشوهرم دوست نداره بچه امو ببرم خونه مامامم مستقیم بهم میگه نبر خونه مامانت حسودی میشه میبرمش ...

بگو به تو چه. همونقدر که نوه تویه نوه مامان منم هست. اونم حق داره ببینتش.

😐😐😐😐جز جگر بگیره.  الهی ی دردی بگیره سرش بخودش گرم شه دیگه یاد تو و زندگی تو نیوفته ک بخوا ...

واقعا نمیدونم چرا براش سخته سرش تو زندگیه خودش باشه اینقدر اذیتم کرده تو این مدت بعضی اوقات فکر جدایی میکنم چون واقعا سختمه 

همسر من از روز اول به خانواده ش اجازه نداده وقتی من نیستم راجع بم حرف بزنن اوناهم اصلا حرف نمیزنن ...

خوش به حالت مادرشوهر من چون جوابش میدم از من میترسه ولی شوهرمو پر میکنه اونو میندازه تو جونم شوهرمم متاسفانه بچه ننه است 

يه بار بچه رو بده دستش نگه داره حالش جا مياد 

دادم بچه ام خودش رو هلاک میکنه از بس جیغ میکشه مادرشوهرم پاش درد میکنه نمیتونه راش ببره من نیام بچه از جیغ خودش رو هلاک میکنه ولی از رو نمیره دلم به بچه ام رحم میاد اذیت میشه گداشتمش رفتم یکساعته برگشتم بچه بس جیغ کشیده بود هلاک شده بود