2821
2789
عنوان

نظر منطقی میخوام 😑

133 بازدید | 16 پست

نامزدم دانشجوعه

توی گروه واتس آپ دانشگاهش

با همه رسمی حرف میزنه

ولی ی مشکلی هست ک

اونجا دختر هست

ب اسم کوچیک صداش میکنن

ن فقط اونو

همه همدبگرو ب اسم کوچیک صدا میزنن الان باهم حرف زدیم بهش میگم باید از همون اولش نمیذاشتین

قبول نمیکنه

میگه بهش ربطی نداره بقیه چجوری صداش کننمیگ اسم کوچیک نشونه صمیمیت نیست

مهم روابطه ک صمیمی باشه یا ن

من معتقدم این واقعا درست نیست  ک هرکی از راه میرسه اسم کوچیک صدا کنه خب اخه یعنی چی😲😲😲  والا من تو گروه یونی خودم همه پیشوند اقا و خانوم بکار میبرن اونم فقط فامیلی

خود پسرا والا خودشون این مسئله رو ببینن تیکه تیکه میکنن ادمو. الان خودشم منتظره جوابتونو بهش نشون بدم ممنون💕💕💕

منم باشم حساس میشم، دلیلی نداره هم کلاسی های خانوم بیان یه آقا رو با اسم کوچیک صدا کنن

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک کنم شوهرت همکلاسی منه 😁

من چون خودم دوس ندارم ب فامیل صدام کنن بقیه رو هم ب فامیل صدا نمیکنم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

توگروه درسی لزومی نداره اسم بگین باید با فامیل صدا کنین حتی:/

والا ما که اینجوری هستیم

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  

نامزدت ام خوبیه و معلومه که اهل دروغ نیست از طرفیم نمیتونه به اون همکلاسیاش بگه منو اقای فلانی صدا کنین ولی میتونه وقتی میخواد با همکلاسیاش حرف بزنه پسوند خانم و اقا رو اضافه کنه تا اونا هم باهاش رسمی حرف بزنن ...

قطعا باید ی حریم هایی باشه 

حالا که از اول اینجور بودن و همه هم اینطور صدا میکنن حساسیت اونجوری نیست 

ولی نامزدتون میتونه پیش قدم بشه و خودش از این به بعد رسمی صدا کنه اوناهم کم کم متوجه میشن

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿

کار درستی نمی کنن که با اسم کوچیک صدا میکنن ولی تقصیر نامزدتون نیست.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.

من باهات موافقم

ولی راستشو بخوای تو گروه دانشگاه منم همه با اسم کوچیک همدیگرو صدا میکنن

من بخاطر اینکه با اسم کوچیک صدام نزنن باهاشون زیاد حرف نمیزنم و اسم کاربریم تو واتساپ  کامل نذاشتم

ولی بعصی وقتا پیش میاد که صدا میزنن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز