2777
2789
عنوان

سلام بیاین یه چیز بامز تعریف کنم نظرتون رو راجب بهش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه یه دوهفته گذشت هیچ پیامی نه توی گروه می‌فرستاد نه به من پیامی میداد راستی همه عضوهای گروهشم دختر بودن تقریبا ده نفر من بهش گفتم چرا پیام نمیفرستی تو گروه اگه گروه زدی باید فعالیت داشته باشه گفت منتظرم شلوغ بشه بعد فعالیتمو شروع میکنم 

ن خوب نیسم

یه بار بخند من ببینم

میدونم سخته 

شرایطتو من درک نمیکنم بنابراین نبایدم حرفی بزنم

اما از ته دلم دعا میکنم برات که زندگیت زیر و رو شه و بخندی همیشه❤️❤️❤️

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

اسی کمی تندتر

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

این ادامشه 

بعد اومد پی وی گفت من قصدم جدیه میخوام باشما اشنا بشم بعد از دوسال ما جدا شدیم ولی من ازدواج کردم وایشون تو خیابون دیدم 😑

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
این ادامشه  بعد اومد پی وی گفت من قصدم جدیه میخوام باشما اشنا بشم بعد از دوسال ما جدا شدیم ولی ...

😂😂

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

بعد از همون روز به بعد هر روز یکی از همون دخترای گروه همزمان با این آنلاین بود منم مشکوک شدم هر وقت هم من آنلاین بودم یه چیز مسخره می‌فرستاد برای من منم خیلی رسمی و خشک جوابشو میدادم تا اینکه دیشب گیر داد که پیش بفرست منم گفتم تو خودت شروع کن یه سوال تو ویس بفرست من جوابتو میدم قبول نکرد گفت تو بفرست و اینا