2777
2789
عنوان

جنسیت بچه مشخص نیس شوهرم میگه بریم لباس بخریم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا صفر نخر، بذار ببینی رشد نی نی چطوره. شاید نی نی ت ریز نبود و شما خواستی فقط یه ست بیمارستانی صفر براش بخری نه بیشتر، اون وقت اون لباسش طبق جنسیت باشه خوشگل تره.

شما فعلا یک و دو بخر طبق فصلش عزیزم.

سایز صفر بگیر

بچم ۳۵ روزشه و هنوز سایز یک میپوشه و حالاحالاهاهم اندازش میشه.ریزم نبوو که بدنیا اومد.۳۸۰۰ بود

من ۴ دست داشتم باز رفتم سه دست صفر گرفتم.چون هی زود به زود باید عوض شه لباسش

🍁

ست بیمارستانی یاازاین تیکه ای کوچیکا سفیدساده یا کلای لباس بارنگای سبز زرد قرمز طوسی یابیلر لی یاجوراب اسپرت اینارومیتونی بخری

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
شوعر من اصن صبر نداره دیگه 

رای چی؟اگ نینی نداری انشالله ب زودی قسمتت بشه عزیزم شوهرمنم خیلی دپرس بود هی میگفت یعنی مام بچه دار میشیم ماه اخر گفتم خدایا اگ خودت میدی میخوام ب زور ازت چیزی نمیخوام همون ماهم باردار شدم 😭😍اگرم برای زایمان کردن میگی ک صبر نداره حق دارن شوهرمن از اولش میگه کاش زود ب دنیا بیاد هی میاد حساب میکنه ببینه چندروز مونده 🤣🤣🤣

من بچه دوممه شوهرم اصن نمیدونه چن وقتم هست😂😂اصن براش مهم نیس

ولی خب خرید سیسمونیو دوس داره .من خودم هنو جنسیتو نمیدونم ولی ی ساک و ی پتو دورپیج حبابی نازک (تابستون ب دنیا میاد)ی پتوی گرم نوزادی خریدم همرم گرم خریدم ک اسپرته .ساکمم مشکی کرم خریدم

جعجغه و بند پستونک و ناخن گیر و اینا خریدم این چیزایی ک ب جنسیت ربطی نداره دو هفته دیگه نوبت دارم برا سنو بعد میفهمم نی نیم چیه میریم خریدای ضرکری مث حوله و لباسو اینا.

اها راستی ی ست رخت خوابم براش خریدم کرم😆😍

👩‍👧‍👧❤😍
من بچه دوممه شوهرم اصن نمیدونه چن وقتم هست😂😂اصن براش مهم نیس ولی خب خرید سیسمونیو دوس داره .من خو ...

عزیزم من ذوق کردم از خریدات😍😍😍 کی بشه جنسیت نینی منم مشخص بشه غش کنم براش 🤪

عزیزم من ذوق کردم از خریدات😍😍😍 کی بشه جنسیت نینی منم مشخص بشه غش کنم براش 🤪

ای جانم قربونت برم.ایشالله سالم و صالح باشه و  جنسیت نی نیت مشخص بشه و کلی سیسمونی رنگارنگ براش بخری 😍😍

👩‍👧‍👧❤😍
ای جانم قربونت برم.ایشالله سالم و صالح باشه و  جنسیت نی نیت مشخص بشه و کلی سیسمونی رنگارنگ براش ...

قربونت عزیزم خدا نینی اولت حفظ کنه تو دلیتم ب سلامتی بیاد تو بغلت اتفاقا منم تابستون زایمان میکنم خدا کنه سونو ان تی جنسیت رو دقیق بهم بگه😍😍😍 انشالله😍همچنین 😘💗