سلام خانما من تازه سه ماهمه جنسیتم نمیدونیم هفته بعد تازه باید برم ان تی ک اونم احتمالی جسیت میگن حالا شوهرم ی کم دست و بالش خالی بود دیروز ی کم کار کرده خداروشکر تاالان برا بچمون هیچی نخریده دیشب از ذوق هی میگه بریم چنددست لباس بخریم برای نینیمون هرچی میگم جنسیت ک هنوز مشخص نیس میگه ی چی میخریم ک اسپورت باشه بنظرتون چیا بخرم ک ب درد بخور باشه و بشه استفاده کرد البته شوهرم حدساش همیشه درست درمیاد حامله بودم نمیدونستم اون میگفت حامله ای حتی بیبی چکمم منفی میشد میگفت میدونم حامله ای از چشات معلومه🤣 واقعا هم حامله بودم الانم میگه میدونم بچمون پسره نمیدونم دگ چیا بخرم سایز صفر و یک بخرم ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پاپوش گوگولی بخر با ی دست لباس صفر که تاپ و تی شرت و شورت و شلوار و این چیزا
با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوســت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
آره میتونی اسپرت بخری، نوزادی اسپرت زیاد هست. مثلا من رنگ کرم، نارنجی، سفید ساده، قرمز، خریدم که دختر پسر ندارن. منم وقتی جنسیت رو نمیدونستم براش قرمز رنگ خریده بودم.
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا