2777
2789

سلام خانما من تازه سه ماهمه جنسیتم نمیدونیم هفته بعد تازه باید برم ان تی ک اونم احتمالی جسیت میگن حالا شوهرم ی کم دست و بالش خالی بود دیروز ی کم کار کرده خداروشکر تاالان برا بچمون هیچی نخریده دیشب از ذوق هی میگه بریم چنددست لباس بخریم برای نینیمون هرچی میگم جنسیت ک هنوز مشخص نیس میگه ی چی میخریم ک اسپورت باشه بنظرتون چیا بخرم ک ب درد بخور باشه و بشه استفاده کرد البته شوهرم حدساش همیشه درست درمیاد حامله بودم نمیدونستم اون میگفت حامله ای حتی بیبی چکمم منفی میشد میگفت میدونم حامله ای از چشات معلومه🤣 واقعا هم حامله بودم الانم میگه میدونم بچمون پسره نمیدونم دگ چیا بخرم سایز صفر و یک بخرم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاپوش گوگولی بخر با ی دست لباس صفر که تاپ و تی شرت و شورت و شلوار و این چیزا

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

لباسای خنثی بگیر سبز و لیمویی 

یا شلوار جین بگیر 

حالا ذوق داره بزار بخره منم مامانم میره میخره واسه خودش 😂

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

سایز یک بخر لباس بگیر

لیمویی، سبز ابی ،بنفش، سفید 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا