2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تيكه انداخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 85 پست
حرف مامانت بهش برخورده مرده غرور داره

مادرش که حرف بدی نزده بنده خدا 

ایشون هم خانوم هستن غرور دارن حرف شوهرشون درست نبود

دیگه غرور رو جنسیتی نکنیم 😂

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین  مردا متنفرن  از اینکه تو جمع  کسی بفهمه  تو کارای خونه به زنشون کمک میکنن 

منم  شوهرم کمکم  میکنه تو کارا  ولی هیچ وقت  نمیگم  به کسی  

شوهرمم  گفت  دوست ندارم  کسی بفهمه  

😂😂😂

من دو روز رفتم خونه مجردی همسرم و اونجا دو وعده رو من درست کردم دو وعده همسرم و دو وعده هم بیرون خوردیم حالا بعدا داداشش پرسید کی غذا‌ها رو درست کرد همسرم گفت نیکی حالا لزومی نداشت بگم نههههه کاملا کارا تقسیم شده بود

بهش برخورده خواسته اینجوری غرورشو برگردونه

مگرنه کارمند کارمنده دیگه 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
ببین  مردا متنفرن  از اینکه تو جمع  کسی بفهمه  تو کارای خونه به زنشون کمک میکنن& ...

دو روبرياي من همشون به خانوماشون كمك ميكنن همه ب شوخي بهم ميگن زن زليل ولي اين از حرف مادرم ناراحت شده بعد منو تحقير كرد از دستش خيلي ناراحت شدم 

بگو کارمند نیستم پس چیم؟ اسمشو بگه شما و ما هم یاد بگیریم

دقيقا اينو بهش گفتم . فك كنم ميخواد بگه كارگري چيزيم ب قهرم ادامه بدم ب نظرت چون اصلا ازم معذرت خواهيم نكرد .

بگو چون کارمند دولت نیستم یعنی شاغل نیستم؟

پس این همه مغازه و شرکتای خصوصی  هم یعنی بیکارن!!

بگو هرچی باشم مثل این علافا نیستم ک دنبال شوهر پولدار باشن 

خودم تلاش کردم و دستم تو جیبه خودمه

محترم باشیم💐