2777
2789
عنوان

نظرسنجی

211 بازدید | 19 پست

تاب شورتی یا تاب پلاستیکی 

کدومش بهتره برای نوزاد

وکدومشو مدت زمان بیشتری میشه استفاده کرد

تعداد رای : 18
نظرسنجی
تاب شورتی
6
33%
تاب پلاستیکی
6
33%
هیچکدوم
6
33%
خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاب شورتی پاهاشو خیلی درد میاره عزیزم ،ولی تاب پلاستیکی پاهاش ازاده

بعد راحت توش میشینه؟ پلاستیکی ها

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
الان ۴ماهشه..واسه دوسه ماه دیگه میخام

پسر من تا سه چهار سالگی استفاده میکرد(تاب پلاستیکی)و هیچ مشکلی نداشت دوستم برای بچش شورتی گرفته بود میگفت گذاشتم یه مدت بعد دیدم داره درزهاش باز میشه  

پسر من تا سه چهار سالگی استفاده میکرد(تاب پلاستیکی)و هیچ مشکلی نداشت دوستم برای بچش شورتی گرفته بود ...

خودمم فکر میکردم شورتی ها اینطوری بشن..ازچند ماهگی گذاشتین تو تاب؟

خودمم فکر میکردم شورتی ها اینطوری بشن..ازچند ماهگی گذاشتین تو تاب؟

اتاق ها مون چون بخاری نداشت پاییز زمستون بلا استفاده میشدن بهار و تابستون ها استفاده می‌شد چون روی چهار چوب اتاق خودش وصل بود  که از 7_8ماه فکر کنم گذاشتم 

اتاق ها مون چون بخاری نداشت پاییز زمستون بلا استفاده میشدن بهار و تابستون ها استفاده می‌شد که از ۵_۶ ...

آها دختر من ۴ماهشه هنوز زوده ۶ماه اینا میخام بزارم..روروئک گفتن ضرر داره واسه همین تاب میخام بخرم

آها دختر من ۴ماهشه هنوز زوده ۶ماه اینا میخام بزارم..روروئک گفتن ضرر داره واسه همین تاب میخام بخرم

من روروئک هم گذاشتم هم تاب خیلی نذار که کمر درد بگیرن یه خرده که سرشون گرم شه فقط 

من روروئک هم گذاشتم هم تاب خیلی نذار که کمر درد بگیرن یه خرده که سرشون گرم شه فقط 

روروئک کمک میکنه واسه زودتر راه رفتن؟

روروئک کمک میکنه واسه زودتر راه رفتن؟

من پسرم ده ماهش بود ده قدم میرفت میفتاد زمین( واسه این نذاشتم روروئک )گذاشتم هم سر گرم بشه هم من ظرف میشورم یا غذا درست میکنم سمت تلویزیون و بخاری نره

من پسرم ده ماهش بود ده قدم میرفت میفتاد زمین( واسه این نذاشتم روروئک )گذاشتم هم سر گرم بشه هم من ظرف ...

چندماهگی چاردست وپا رعت؟ ببخشید سوال میکنما..دختر من۴ماهشه هنوز هیچ کاری نمیکنه