2777
2789
عنوان

کوروتن

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 42 پست
وا پ میخای چکارکنی درد بکشی 

من برای بارداری ازمایش دادم ،هیچ مشکل جسمیم ندارم که اذیتم کنه فهمیدم بالاس ،یه برای بارداری شنیده بودم قطره ویتگنوس خوبه هورمونارو تنظیم میکنه گفتم بزار مصرف کنم خوردم درکمال ناباوری انتی تی پی اوم از۱۴۰۰اومد رو ۱۰۰

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای بارداری ازمایش دادم ،هیچ مشکل جسمیم ندارم که اذیتم کنه فهمیدم بالاس ،یه برای بارداری شنیده ب ...

خوب بیماری خودایمنی چی بود شاید اصلا نداری چون تا درد نداشته باشی ازمایش اصلا مهم نیست اعتباری نداره

خوب بیماری خودایمنی چی بود شاید اصلا نداری چون تا درد نداشته باشی ازمایش اصلا مهم نیست اعتباری نداره

نه من خودایمنیم جوریه که مثلا جسم خارجی مثل جنین توبدنم تشکیل بشه ازبین میبره جنین سقط میشه ،مشکلم اینه که باقطره برطرف کردم و کنترل تاحدودی،درد ندارم ،ازمایش شما بامن فرق داره 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

کورتون جذب کلسیم‌ و ویتامین‌ د رو به شدت پایین میاره و چربی و کلسترول خون رو افزایش میده که باعث میشه رگهایی که به مفصل لگن خونرسانی میکنن مسدود شن، پس حتما هفته‌ای يه دونه ویتامین د مصرف کن و قرص کلسیم هم استفاده کن، حواست به چربی و کلسترولتم باشه مثلا هرچند وقت یکبار چکاب انجام بده، با همه اینا بازم اگه یه روزی احساس کردی تو ناحیه‌ی لگنت درد داری یا اینکه راه رفتنت با لنگش هست سریع به ارتوپد مراجعه کن

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

البته اینم شنیدم که اگه همزمان با مصرف کورتون رقیق‌ کننده خون مثل استاتین هم مصرف کنید نکروز نمیگیرید

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...