2777
2789
بلع شمارو مقصر میدونی آشتی هم میکنین ب زودی

سفر جور میشه یا نه

کی عروسی میگیریم

پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است ....              به کانال تلگرامم سر بزنید تازه تاسیسه حمایت کنید لطفا🥺.     @nab_text31

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس میکنم دوماه دیگه میشی 

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
آره خودت تو الوتت باشه تا دیگرون نزار ب چشم وظیفه بهت نگاه کنن شما خیلی مهربون و از خود گذشته ای این ...

آره بخدا خیلی حالا چطور بزنم زیر حرفم یعنی چوب دو سر سوخته ام هر کاری کنم راه حلی داری عزیزم

خاله سوسکه سوالمو جواب میدی برای کاری که قول دادم انجامش بدم اما خودم شدید دو دلم نظر تو چیه حست چی ...

انجامش بده تهش از خودت راضی هستی

انجام ندی حس بد باهات نی مونه

حتما به صلاحت بوده که قول دادی

تلاشتو بکن پاش واستا انشاالله خیرشو از خدا بگیری

انجامش بده تهش از خودت راضی هستی انجام ندی حس بد باهات نی مونه حتما به صلاحت بوده که قول دادی تلا ...

میشه به منم بگی،ایا میشه همه مشکلات این چندین و چند سال حل شه و مزه آرامش بچشیم؟؟،و مورد بعدی ایا چیزی که دلم میخواد اتفاق میفته؟؟