بانو_فیسانو مدیر استارتر عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 698 عنوان بیاین سوالاتتون رو با اره یا ن جواب میدم فقط بازم میگم من فالگیر نیستم 389 بازدید | 66 پست فقط سوالی بپرسین که جوابش اره یا ن باشه با حس ششم جواب میدم تا ابد دل من آلوچه میخواد 1399/11/08 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vida_r عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 6050 اونی ک دارم واسش تلاش میکنم میشع؟ ✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
بانو_فیسانو مدیر استارتر عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 698 میاد بهم بگه یا نه؟ اره تا ابد دل من آلوچه میخواد
سایناشاد عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 4020 ارشد قبول میشم؟ به افتخار خودم که حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17577 بیماری دارم یاندارم؟ اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
پانیذمممم عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 1925 حاجتمو میده خدا ؟ ی دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره😘😘😘
بانو_فیسانو مدیر استارتر عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 698 اونی ک دارم واسش تلاش میکنم میشع؟ یکم زمان میبره اما میشه تا ابد دل من آلوچه میخواد
aaaaafatima عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1947 بچه ام سالم میاد تو بغلم .؟ خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
من_مرغ_تنهای_شبم عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 8397 مامانمینا کی خونه میخرن؟؟ ❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433 دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘