2777
2789
عنوان

چرا امشب باید تموم کنه ...

282 بازدید | 17 پست

امشب که سالروز شهادت حضرت ام النبین سلام الله علیها 

امشب باید بگه نمیخوامت 

امشب باید بگه تو نمیتونی اون جوری که من میخوام باشی 

خدایا تو که میدونی چقدر دوسش دارم بهم برش گردون 

من به کی بدی کردم 

قلب کی رو شکستم که هر کی میرسه اول میزنه قلبم رو میشکنه 

همه مرد ها اینجوری هستن که وقتی بفهمن دوستش داری تنهات میزارن 

نامرد 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهرکااره خدا ی حکمتی هس.شاید داری امتحان میشی شایدم واقعا صلاح نیس بهم دیگ برسید یکی بهترش قراره نص ...

من که نرفتم دنبالش خودشون بعد این همه سال رضایت بابام رو گرفتن اومدن نشون گذاشتن اون که منو میشناخت واسه چی اینکار رو کرد

اول ببینید طرف ارزش دوست داشته شدن داره بعد انقدر دوستش بدارید، دوما یکی از سیاست های مهم زنانه اینه که مرد هیچ وقت نباید بفهمه زن چقدر دوستش داره، جنس مرد مثل جنس زن نیست، مرد هیچ وقت نباید خیالش راحت راحت باشه از جانب زن، باید بدونه اگر اشتباه بزرگی کرد زن میذاره و میره، در واقع در یک برزخ عمیق باید بمونه، مردا خیالشون از طرف زن راحت بشه اون زن براشون خیلی عادی میشه و هر کاری بخوان باهاش میکنن 

چندوقت بود باهم بودین و چندسالتونع

با هم نبودیم چند سال پیش اومدن خواستگاری بابام به خاطر اینکه سنم کم بود قبول نکرد امسال اومدن نشون گذاشتن سال دیگه تابستان عقد کنیم 

من ۲۰ اون ۲۸ 

من که نرفتم دنبالش خودشون بعد این همه سال رضایت بابام رو گرفتن اومدن نشون گذاشتن اون که منو میشناخت ...

چرا هرچی میشه زودی فاز گریه و غم برمیدارید؟منطقی حرف بزن دوس پسرت نیس ک منتظری بیادنازتو بکشه توحساسترین دوران هستی.ازش منطقی میپرسیدی ک منظورش دقیقا چیه از چ لحاظ اونی ک میخاد تو نمیتونی باشی .بهت یادبده ک چ رفتارت بد بوده بدون این ک ذره ای ب غرور و شخصیتت لطمه بزنی  ازش بخواه توضیح بده 

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
توروخدا واس کسی ک با پای خودش رفته اشک‌نریز آدما میرن دنبال لیاقتشون 

من لیاقت ندارم 

من احساس ندارم من چه بدی دارم خدا رو شکر نیستم آدمی که روزی با یکی هستن برای اولین بار دلم رو دادم به یکنفر اینم زد شکستش