2777
2789

حالم از خبر حاملگی و زنای حامله بد میشه

همه وجودم شده حسرت

وقتی خبر حاملگی یکی رو میدن من موذب میشم و حرف و عوض میکنم

کاش یه معجزه ای بشه

دیگه خیلی خستم 

خیلی

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸

عزیزم چن وقته؟ منم استرس میگیرمو و خجالت میکشم . اگه اتفاقی بچه کسی پیشم باشه نگاش کنم یا بغل یه عده دلسوزانه آخی آخی میکنن و یا تو مهمونیا صدای پچ پچشون رو میشونم . 

با خدا باش پادشاهی کن😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو منی یا من تو ام؟😔 همین الان به زمین و زمان بد گفتم... 😭💔 اخه چرا؟ جزای گدوم گناهمه؟ ارزوی ماد ...

ناامیدم از همه چیز

دلم خیلی گرفته

حتما حکمتی داره ولی سخته

عزیزم چن وقته؟ منم استرس میگیرمو و خجالت میکشم . اگه اتفاقی بچه کسی پیشم باشه نگاش کنم یا بغل یه عده ...

این ماه ۱ سال تموم شد

این ماه ۱ سال تموم شد

عزیزم هنوز زوده واسه نامیدی واسه شما سریع پیگیر درمان باش نتیجه میگیری . من ۸ ساله و همه ی ۸ سال شهر غریب و تنها بودم دور از خانوادم . فقط خدا میدونه این همه تنهایی رو چطور تحمل کردمو و میکنم😢😢

با خدا باش پادشاهی کن😎
عزیزم هنوز زوده واسه نامیدی واسه شما سریع پیگیر درمان باش نتیجه میگیری . من ۸ ساله و همه ی ۸ سال شهر ...

پیگیر شدم خودم تنبلی دارم شوهرم تعداد اسپرماش کمه

این ماه ۱ سال تموم شد

منم این ماه یک سال شد البته ب طور منظم یک شب درمیون اقدام نداشتم چندماهشو . همسرم تازه قبول کرده ماه بعد بره آزمایش اسپرم .منم داغونه روحیم ایشالله تا عید خدا بهمون لطف کنه باردار باشیم 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳