2777
2789
عنوان

پول از دوست پسر

484 بازدید | 50 پست

تاحالا شده شوهر یا دوسپسرتون یا پدرتونو فقط چون تامینتون میکنن ولی اخلاقایی ک بدتون میاد زیاد دارن ، تحمل کنین ؟؟

چ حسی دارید ؟ تحمل کردن بهتره یا جداشدن؟

نه

هیچوقت

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر مردم با پدر و همسر فرق داره

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌

شوهر و دوست پسر که ندارم 

ولی پدر خب شده یه اخلاقشو بدم بیاد ولی فقط صرفا چون مالی تامینم میکنه ک نیست به هرحال یه حسی هم هست

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اش۰کال کارت اینجاس که داری دوست پسر و پدر و شوهرو تو یه تراز میبینی 

پول گرفتن از دوست پسر کلا غلطه چه برسه بخواد تامینتم بکنه برو سر کار خودت خودتو تامین کن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
شوهر و دوست پسر که ندارم  ولی پدر خب شده یه اخلاقشو بدم بیاد ولی فقط صرفا چون مالی تامینم میکن ...

امضاات عاااااااالیه

از پذیرش درخواست دوستی  (هرکس میخواد باشه ) معذورم . به آدما احترام بذارید   مگه چندبار زندگی میکنیم که همین یه بارم دل همو بشکونیم ؟ یادتون نره همه ما انسانیم و برابریم .  فارغ از هر خصوصیتی که داریم