2777
2789
عنوان

بیایید یه چیزی از بی‌غیرتی مرد همسایه تعریف کنم پراتون بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 8964 بازدید | 86 پست
قسمت بعد هر سه شنبه شب از نی نی سایت

🤣🤣🤣🤣

God     i heard you. Just be patient press for more                                                                                💜💜💜                                                  صداتو شنیدم، فقط صبور باش                                    فرستنده:خدا                                                                                      ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ ✳️          شهزاده رویای من شاید تویی                                     اون کس ک شب درخواب من آیدتویی توووو               ازخواب شیرین ناگه پریدم اوراندیدم دیگرکنارم بخدا      جانم رسیده ازغصه برلب هروز وهرشب درانتظار بخدا                 کاشکی دلم رسوا بشه دریابشه این دوچشم پرآبم روزی ک بختم وابشه پیدا بشه اون ک اومد تو خوابم      می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش                           می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفته بیاد با زن من رابطه داشته باش و....

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

ای بابا بگو دیگ

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

من ترجیح میدم گزارش بزنم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
کامنت اول همه تاپیکا😁

😂😂✋🏻

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh