2777
2789
عنوان

راهنمایی در خصوص ردیابی همسر

162 بازدید | 6 پست

بچه ها میشه راهنماییم کنید در خصوص اینکه چطور میتونم نرم افزاری روی گوشی شوهرم نصب کنم که هم پیامک‌ها و  تماسها و هم چتهای واتساپ و کلا هر کاری توی گوشیش می‌کنه را کنترل کنم

همچین چیزی اختراع شده اگه شده بمنم بگید

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارتون درست نیست  دوس دارین اونم همچی کاری کنه؟

من مشکلی ندارم اگه اونم اینکار روکنه، چون به خودم اطمینان دارم که خطایی نمیکنم پس در نتیجه ازینکه رصد بشم هراسی ندارم

من مشکلی ندارم اگه اونم اینکار روکنه، چون به خودم اطمینان دارم که خطایی نمیکنم پس در نتیجه ازینکه رص ...

نیاز به ردیابی نیست بالاخره با رفتاراش و اخلاقش مشخص میشه وفادار هست یا نه

نگفتم شما خطا میکنی بالاخره حرف خصوصی با مادری دوستی خواهری داری بزنی و اون ببینه این خودش میشه بعد یه مسئله حتما نباید خیانت باشه عزیزم

اگر انسانی هستی که نمیتوانی به داد کسی برسی اقلًا  "آدم"  باش و داد کسی را در نیاور !