2777
2789
عنوان

لواشک تُرش🥵😝😝

199 بازدید | 23 پست

دلم یه لواشک تررررش میخاد که رب انار بریزم روش یکم نمک بپاشم لوله اش کنم بزارم گوشه لپم و بعد بجومش ترجیحا گوجه سبزم کنارش بارش قرچ قرچ از اونم بخورم😐😋😋😋

یا مثلا دلم یه لیمو ترش میخاد که از وسط نصفش کنم یکم فشار بدم آبش بیاد بالا نمک بزنم آب لیمو ترش نمکو جذب کنه بخورمش😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمن فقط لواشک بدین دیگه هیچی دیگه شو نمیخوام 😐

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

من ولی دلم نون خامه ای میخواد بعد دونات و باقلوا با چایی بزن که پیش زمینه ای بشه واسه پیراشکی و کوکی و شیرکاکائو 😌😋😋

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

مرسی . تشنه ام بود حال نداشتم برم آب بخورم😂😂

😂😂😂😂😂

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
باقلوا و چایی چی؟؟؟آخ شیره ی باقلواااا

آخخخخخ عاشقشم 😍😋😋😋 آقا شیرینی تر و کره ای رو یادم رفت عشقن عشققق😢🥺

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️