2777
2789
عنوان

پسره میگه 4 تا بچه میخوام

403 بازدید | 38 پست

خانوما با یه آقایی آشنا شدم و قصدمونم جدیه(من 24 اون 27 سالشه)، تقریبا همه چیمون به هم میخوره ولی همش میگه من عاشق بچه ام و 4 تا بچه میخوام :/

بعد حالا من اصلا از بچه خوشم نمیاد .به نظرتون جدی میگه؟ بخاطر این بهم بزنم؟

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم آره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

شوهر منم میگفت الان فعلا اولی رو داریم ولی همش میگه ان شاء الله شرایط جوری بشه بتونیم چهار تا بیاریم ولی اونقدر تاکید نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

شوهرم من ۵تا..کاملا جدددی..اولی اومده....میگه بروقط بچه کن

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر