2777
2789
ببخشید اینقد حرف میزنماااا شما دیگه اونجوری نشدی؟ من وقتی بدونم چیزی خطر نداره تحمل میکنم تا خوب بشم ...

این چه حرفیه عزیزم خوشحال میشم دوست باشیم🌹عزیزم تنگی نفس، عرق سرد، درد دست مخصوصا دست راست کبودی ناخن دست، سرفه های مداوم اینا نشونه بیماری قلبیه من دقیقا عین خودت میشدم فک کن انگار یه دونه محکم میکوبید دوباره اروم میشد دوباره بعد چند ثانیه دو سه تا میکوبید بعد ها فهمیدم هر وقت سردرد میگیرم اینجوری میشه خودم فک کنم فشارم میرفته بالا ولی خب الان اوکی شدم😍

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
پس مثل همیم😁😁😁 وسواس فکری که خیلی عذاب بود واقعا. میبینی که الان حساسیت شده پوستم فکرم هزار جاس ج ...

اره عین همیم👩‍❤️‍💋‍👩🍃منم خوشحال شدم از اشناییت عزیزدلم هر وقت هر سوالی داشتی بپرس من در خدمتم گلم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چه حرفیه عزیزم خوشحال میشم دوست باشیم🌹عزیزم تنگی نفس، عرق سرد، درد دست مخصوصا دست راست کبودی نا ...

من وقتی قلبم این مدلی میکوبه گاهی یه لحظه انگار خالی میشه بدنم. البته تاکی کاردی رم تجربه کردم. مثلا یهو تو خواب بترسم یا قندم بیفته.. والا بیماری قلبی ام که گفتم سالم بود قلبم. نمیدونم دیگه اینم اومده سراغ من یه روز نیستشو یه روز هست. 🤪 شماهم این مدلو تجربه کردی که اون لحظه حالت خراب بشه؟ نه مشکلات دیگه ندارم... 

مرسی به حرفام گوش دادی. خیلی اروم شدم باهات حرف زدم جون تجربه ی یکی داشتیم

من وقتی قلبم این مدلی میکوبه گاهی یه لحظه انگار خالی میشه بدنم. البته تاکی کاردی رم تجربه کردم. مثلا ...

فدات شم عزیزم اره منم گاهی ضربان قلبم تا ۱۲۵-۱۳۰تا میرفت فک کن وقتی نشستی یا دراز کشیدی انگار دویدی و تپش قلب شدید داری تازه من نمیتونستم نفس عمیق هم بکشم انگار ریه هام پر نمیشد برای اینکه نفس راحتی بکشم الان خوبم من یهو چندین ماه پشت سر هم اینجوری بودم ولی خب خود ب خود اوکی شد چون اون موقع استرس داشتم ولی الان یکم اروم شدم تمام اینا منشأ عصبی داره سعی کن اروم باشی

من وقتی قلبم این مدلی میکوبه گاهی یه لحظه انگار خالی میشه بدنم. البته تاکی کاردی رم تجربه کردم. مثلا ...

قربونت برم عزیزم اره وقتی یه هم تجربه پیدا میکنیم ادم خیالش انگاری راحت تره هر وقت بخوای من هستم گلم🌸🍀🍁🍂🍃

قربونت برم عزیزم اره وقتی یه هم تجربه پیدا میکنیم ادم خیالش انگاری راحت تره هر وقت بخوای من هست ...

ممنونم به خاطر اینکه به حرفام گوش دادیو کنارم بودی. هر وقت اذیت بودم میام باهم حرف بزنیم با عرض شرمندگی.. منم اینجا هستم کنارت.... 

مراقب خودت باش

ممنونم به خاطر اینکه به حرفام گوش دادیو کنارم بودی. هر وقت اذیت بودم میام باهم حرف بزنیم با عرض شرمن ...

فدات شم عزیزم قربونت دشمنت شرمنده اینجوری نگو، خوشحال شدم از اشناییت گلم🍀🌸 کاری نکردم عزیزدلم🍃🌹

فدات شم عزیزم قربونت دشمنت شرمنده اینجوری نگو، خوشحال شدم از اشناییت گلم🍀🌸 کاری نکردم عزیزدلم🍃🌹

قربونت برم. دعا کن خوب شم. اینجوری که میشم استرس میگیرم دست خودم نیس. هر چقدم بگن قلب سالمه اما اینجوری که میشه ادم استرس میگیره. انروز خیلی اذیتم. هی ضربانم قطع میشه یدونه میکوبه یهو بعد دوباره شرو میشه. نمیدونم به خدا. چقد دوماه راحت بودم... انگار از معده ام هست. میدونی شبیه یه التهاب میمونه نمیدونم. 

ببخشید عزیزم. برام دعا کنیا. من اصن تپش ندارم از وقتی لاغر کردم. اینم خوب میشد عالی بود

قربونت برم. دعا کن خوب شم. اینجوری که میشم استرس میگیرم دست خودم نیس. هر چقدم بگن قلب سالمه اما اینج ...

اتفاقا منم مشکل معده دارم دقیقا وقتی التهاب معده میگیرم اینجور میشم میگم شاید معده التهاب پیدا میکنه ب قلب فشار میاد

اتفاقا منم مشکل معده دارم دقیقا وقتی التهاب معده میگیرم اینجور میشم میگم شاید معده التهاب پیدا میکنه ...

راستش گاهی متوجه میشم از معدس شاید. التهاب معده رو چطوری میشه متوجه شد.؟ ینی همین مدلی یه لحظه مکث مکنه یدونه میکوبه. من میگم عین حبابه انگار میترکه یهو... اتفاقا گاهی اینجوری میشم سر دلمو میمالم انگار از اونجا میاد. مثلا چند وقت پیش یکم مشکل گوارشی داشتم خیلی اینجوری اذیت بودم. چی بگم والا. خودم موندم. ولی حس میکنم از معده ام هستش

راستش گاهی متوجه میشم از معدس شاید. التهاب معده رو چطوری میشه متوجه شد.؟ ینی همین مدلی یه لحظه مکث م ...

اره منم میگم از معدمه چون اگه مشکل از قلب بود مدام این حالتی بودیم ولی چون گاهی میاد سراغمون ب نظر منم مشکل از معدست

اره منم میگم از معدمه چون اگه مشکل از قلب بود مدام این حالتی بودیم ولی چون گاهی میاد سراغمون ب نظر م ...

مرسی که کنارمی. اینجور وقتا حس میکنم هیچی ازم نمیونه. خیلی خسته میشم خیلی داغون میشم. ممنون که کنارمی

مرسی که کنارمی. اینجور وقتا حس میکنم هیچی ازم نمیونه. خیلی خسته میشم خیلی داغون میشم. ممنون که کنارم ...

فدات شم عزیزم قربونت اجی بزرگه هستم تا وقتی بخوای🌹🌸🍀

قربونت برم عزیز دلم. انشاالله همیشه سلامت باشی کنار همسرت... بازم میام سراغت😁😁😁 یادت نره برام دعا ...

فدات شم عزیزدلم قربونت همچنین خودت گلم هر وقت بیای قدمت رو چشم مهربونم چشمممم حتما دعا میکنم گلمممم🌹🍃😍🍀