2777
2789

یه پماد گرفت شوهرم کمرشو کاملا خوب کرد اسمش

Roaccutane  0.05%

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لوسیون هم خوبه. فقط زمان می خواد.  

اره من قبلا جوش زیاد میزدم روی کمرم و پهلوهام قبل پریود جوشای هورمونیه که جاشون میمونه طول میکشه درمان بشن

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اره من قبلا جوش زیاد میزدم روی کمرم و پهلوهام قبل پریود جوشای هورمونیه که جاشون میمونه کم کم درمان م ...

درسته. کلا برای جای جوش یا تیرگی بدن اسکراب و روغن آرگان یا کره بدن یا لوسیون بدن جواب میده.خریدارانمون که راضی بودن. فقط صبر می خواد دیگه 

درسته. کلا برای جای جوش یا تیرگی بدن اسکراب و روغن آرگان یا کره بدن یا لوسیون بدن جواب میده.خریداران ...

شما چه لوسیونی پیشنهاد میدید؟ 

لوسیون اسطوخودوس یا دارچین. البته کره بدن بهتره. کره بدن عسل.  

من محصولاتی که زیاد چربی دارن نمیتونم به پوستم بزنم چون پوست خودمم چربه و باعث جوش میشه اینایی که میگید از چه مارکیه؟

من محصولاتی که زیاد چربی دارن نمیتونم به پوستم بزنم چون پوست خودمم چربه و باعث جوش میشه اینایی که می ...

بستگی به اسکرابی که داری استفاده می کنی داره. اسکراب شرکت خودمون به این صورت که بعدش روغن آرگان یا کره بدن یا لوسیون بدن بزنی که البته روغنش از همه بهتره چون ترمیم زودتر صورت می گیره. محصولاتمون مارکش سوپر استار و اروماتیک هست

بستگی به اسکرابی که داری استفاده می کنی داره. اسکراب شرکت خودمون به این صورت که بعدش روغن آرگان یا ک ...

نه عزیزم من یه برند امریکایی میزنم خودش پوستمم نرم میکنه بعدش