2777
2789
عنوان

دوست دارم موهامو رنگ کنم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگ خالی نه سبک آمبره می‌خوام میگه تخصصیه گرونه رنگ ساده ۸۰۰

رنگ ساده ۸۰۰؟؟؟؟؟🤯🤯🤯🤯

چه خبره مگه برای رنگ ساده۸۰۰بگیرن؟؟؟

رنگ ساده که چیزی نداره رنگه با اکسبدانش بگیر بده شوهرت مامانت یا کسی بماله دیگه،والا!

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

تاستارتر اهله کجایی؟

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰
یسوال دارم چیکار کنم شوهرم بعد نزدبکی کمرش درد نگیره امروز بعد ی هفته نزدیکی کرد کمرش درد گرفت منم ا ...

بعد نزدیکی عسل بده بخوره کمرش سفت شه...تو حدیثی خوندم با اینکار آبی ‌ه ازش رفته جبران میشه

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...