2777
2789

من بلد نیستم ولی دیده بودم یکی تاپیک زده بود که حاجت گرفته.شما طریقه ی ختمشو بلدین؟

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ی پیج اینستا دارم .خیلیا برداشته بودن و حاجت گرفته بودن 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
چه جور ختمی هست ؟

نیت میکنی و بعد اون شروع میکتی به گفتن بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم

روز اول ۱۰۰تا

روز دوم۲۰۰تا

همینجور ادامه میدی تا برسی به روز چهلم که باید۴۰۰۰تا بگی

من بلد نیستم ولی دیده بودم یکی تاپیک زده بود که حاجت گرفته.شما طریقه ی ختمشو بلدین؟

نیت میکنی و شروع میکنی به گفتن بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم

روز اول۱۰۰تا

روز دوم۲۰۰تا

تا روز چهلم که ۴۰۰۰تا باید بگی

واااای زیاد 🙈🙈🙈🙈🙈

هوم واقعن زیاد و من بعضی وقتا با صلوات قاطیش میکنم و گاهی بجا صلوات بسم الله میگم😂اما دیده بودم یکی گفته این و دارم انجام میدم اما متاسفانه تاپیک گم کردم

نیت میکنی و شروع میکنی به گفتن بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم روز اول۱۰۰تا روز ...

شما حاجت گرفتی ازش؟

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
میشه لطف کنی پیج و بدی؟

https://instagram.com/moshgelgosha1?igshid=1qxlb4a2yuh9r

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
نه هنوز دارم میخونم روز۱۰اُم هستم

انشالله میگیری...منتظرش باش

بالا نمیاد

اتفاقا الان امتحان کردم برای من بالا اومد ک