2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم😭

147 بازدید | 13 پست

هفته ۶ بارداریم هیچکس خبر نداره امشب مهمونی دعوتم خونه جاریم خیلی شلوغه منم استراحتم ب خاطر لکه بینی. اینم بگم ک قصد دارن فردا شبم همه بیان اینجا من چیکار کنم؟ 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار اینه بگی 

یعنی خودشون خودشون رو دعوت کردن؟

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

مجبوری یکاری کنی ننیان سلامتی خودتو و نی نی مهمتره اما اینکه به همه بگی بارداری رو هم پیشنها. نمیکنم چون خودم این اشتباهو کردم و متاسفانه سقط شد و بعدش بیشتر ناراحت شدم 

بگو کمرم درد می‌کنه رفتم دکتر گفته باید استراحت کنی

اینجوری بگم تو روم میگه الکی بهانه نیار😐 چند وقته ب خاطر کرونا نمیریم اون دفعه تو جمع همه فامیل گفت زنش نمیزاره بیاد