2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه کارشون?

تو ایران بهترینشون همینه غیر از این دیگه بدرد نمیخورن و تبلیغای الکی میکنن این فخرایی یا همون پایدار  خیلی بی نظیره تو همه کشورها شعبه داره دوبی امارات ترکیه همجا 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
اها ممنونم عزیزم از راهنماییت

اول برو دکتر دلیل ریزشتو حل کن بعدش ببین بخاطر چی هست ریزش داشتی وگرنه کاشت مو تا مشکلت حل نشه فایده نداره اول درمان بعد کاشت

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
ریزش ندارم

اگر ریزش نداری پس مشکلی نداری همون کلینیک پایدار رو حتما برو هم قیمتش مناسبه و توی زمینه کاشت مو یکی از بهترینا تو جهانه ولی کلینیک توی ایرانش تو بندرعباسه 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
نه اصلا 

غیر از این کلینیک هر که رو میشناسم جایی رفته پشیمون شده و دو سه برابر ازش پول گرفتن و دوباره مجبور شده بیاد همین کلینیک پایدار چون من خودم بندر عباسم خبر دارم 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠