2777
2789
عنوان

خانوما بیاد اینجا☺💙🌱👰

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 67 پست
من خیلی حالم بده چند روزه همه اش گریه میکنم بعد انگار تو خونمون بمب ترکیده. خیلی ریخته و پاشیده اس ...

اول گوشیو بزار کنار،ی اهنگ خوشگل و شاد بزا یکم برقص بعد کارای خونرو بکن واخرسرم حمام کن،زیاد وررش کن ک هنیشه با نشاط باشی گلم

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌
ای جان😂نومزدی شیرینه با بحث تلخش نکن

😣خاک ت سرش نمیزاره آدم یه لباس بپوشه این کوتاه اونجاش اینطوره

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکارم تا 4 بعد میرم شام و رسیدگی به تکالیف دخترم میکنم

موفق باشی😍🍬بچتون پیش کیه

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌
😣خاک ت سرش نمیزاره آدم یه لباس بپوشه این کوتاه اونجاش اینطوره

خو مردا اینجورین دیگ،ب جاش ببرش بیرون بگو خرید کن برام هرچی ک خودت دوس داری ک دیگ بحثی نباشه😜

ای جان😍😍غصه نخو این سختیاشم میگذره دلت تنگ میشه

اره میدونم چون وقتی اذیت میکنه میگم چرا نمیخوابی بخواب دیگ ولی یه موقعایی که خیلی وقت خوابه دلم واسه صداش تنگ میشه میگم چرا بیدار نمیشی بیدارش میکنم خخخخ

هیچ کاری😐

خسته نباشی دلاور😂

اره میدونم چون وقتی اذیت میکنه میگم چرا نمیخوابی بخواب دیگ ولی یه موقعایی که خیلی وقت خوابه دلم واسه ...

چند چندی گلم😁بچتون چیه حالا😜

خو مردا اینجورین دیگ،ب جاش ببرش بیرون بگو خرید کن برام هرچی ک خودت دوس داری ک دیگ بحثی نباشه😜

واقعا حوصلش ندارم 

سر مخه 

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         
منم ساعت ۴یع امتحان فوق العاده سخت دارم

🌸🌼🌼🌸🌼🌸🌼🌼🌼🌼🌸

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾

لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾

وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤

🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌸🌸🌸

انشاءالله که موفق میشین🙏🏻

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
🌸🌼🌼🌸🌼🌸🌼🌼🌼🌼🌸 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ ...

گلی برای امضات صلوات فرستادم

واقعا حوصلش ندارم  سر مخه

اوهوم خداکنه نمرمون خوب شه 

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 
واقعا حوصلش ندارم  سر مخه

عه عه دختر نگو، خودتو ناراحت نکن😉هم برید بیرون گردش هم خرید ،هم فاله هم تماشا ، دیگ هم ناراحتی نداری بجاش