2777
2789

من شنیدم خیلی سخته و بعدش اصلا نمیتونی غذا بخوری فقط باید غذهای پوره اونم با نی بخوری و دوران نقاهتش خیلی سخته

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایکاش یخورده زودتر میپرسیدی

پودر انشور از داروخونه ها بپرس ببین هست اگه وزنت کمه که از الان شروع کن اگه مناسبه که تایمی که عمل کردی چون مایعات فقط باید بخوری اینو داشته باش سیر میشی تقویتیم هست

آب میوه طبیعی مثل سیب و به و هویج خیلی خوبه

یه مسواک بچه یا ازون بین دندونیا بگیر که کوچیک باشه و یه سطل که دندوناتو راحت تر مسواک بزنی 

سرم نمکیم تو خونه داشته باشین با باند و گاز تمیز 

لباسم چیزایی بپوش که یا یقه خیلی آزادی دارن یا مثل پیراهن مردونه ها دکمه و زیپ دارن که به سرت فشار نیاد

مسکن یا ضدورم یا هرچیزی مثل اینو بااید با پزشکت مشورت کنی 

سوپ قلم وآبگوشتم غذاهای خوبین

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
من شنیدم خیلی سخته و بعدش اصلا نمیتونی غذا بخوری فقط باید غذهای پوره اونم با نی بخوری و دوران نقاهتش ...

نمیدونم والا دکتر که گفت سه روز بعد حالت خوب میشه ولی تا یه ماه باید مایعات بخوری

عزیزم دکارت کیه ، مشکلت چیه ، منم میخوام عمل کنم هزینه ش چقدره

پیش دکتر سلطانی نیا همدان میخام انجام بدم و مشکلم هم تنگی فک با هست و جراحی سارپه مد نظر دکتره. هزینش هم میشه 9 ملیون

ایکاش یخورده زودتر میپرسیدی پودر انشور از داروخونه ها بپرس ببین هست اگه وزنت کمه که از الان شروع کن ...

مرسیییی خیلی خوب توضیح دادی برام.من قدم 167 و وزنم 51 هست. کمه؟

پیش دکتر سلطانی نیا همدان میخام انجام بدم و مشکلم هم تنگی فک با هست و جراحی سارپه مد نظر دکتره. هزین ...

خوبه که هزینه ش. من میخوام فک پایینی مو عمل کنم و گردش کنم. از چند دکتر پرس و جو کردم بالای 20 تومن خواستن. البته حضوری نرفتم . غیر حضوری پرسیدم .

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
عزیزم دکارت کیه ، مشکلت چیه ، منم میخوام عمل کنم هزینه ش چقدره

البته من پیش سه تا دکتر رفتم و تایید کردن جنبه زیبایی نداره و بیمه 7 تومنشو میده خودمون باید دو تومن بدیم

مرسیییی خیلی خوب توضیح دادی برام.من قدم 167 و وزنم 51 هست. کمه؟

خواهش میکنم😍

آره یخورده کمه چون بعد عملم چندکیلو کم میکنی از الان خودتو تقویت کنی بهتره

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!