2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خودم بیش فعال بود ولی طیف اوتیسم و بیش فعال خیلی شبیه همه فقط یه دوره رفتم کلینگ اوتیسم به خاطر پسرم ولی خودم روانشناسی خوندم . این دوره دیدم مادرانی زیاد نگران بچهاشون هستم گفتم این تاپیک بزنم

پسر خودم بیش فعال بود ولی طیف اوتیسم و بیش فعال خیلی شبیه همه فقط یه دوره رفتم کلینگ اوتیسم به خاطر ...

عزیزم میشه جواب منو بدی

من دخترم همه این چیزا که گفتین ارتباط چشمی و صداش بزنم برگرده و برم و بیام میفهمه

با بچه ها بازی میکنه فقط مشکلم اینه که با اینکه داره 4سالشه میشه هنوز فقط گفتار روزانش خوبه اما بخواد چیزی تعریف کنه از خودش مثل داستان کلا چرت و پرت میگه مثلا حاک بیاد غورباقه ببره اینجا حالا گفت چی باید بخورم باشه عزیزم 😔

درواقع گفتارش هدفمند نیست

سوال هم اونایی که باهاش کار کردم خوب بلده جواب بده اما یکم سوال پیچیده بشه یا سوالی بپرسن که تا حالا باهاش کار نکردم دیگه بلد نیست چی بگه 

خیلی خیلی خیلی نگران هستم

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
عزیزم میشه جواب منو بدی من دخترم همه این چیزا که گفتین ارتباط چشمی و صداش بزنم برگرده و برم و بیام ...

عزیزم چرا نگرانی اخه. بچه با بچه فرق داره . یه موقع می بینی یه بچه ای 6 سالشه ولی هنوز جمله بندی درست بلد نیست بکنه یکی سه سالشه خیلی خوب حرف می زنه

عزیزم چرا نگرانی اخه. بچه با بچه فرق داره . یه موقع می بینی یه بچه ای 6 سالشه ولی هنوز جمله بندی درس ...

خیلی حالم خرابه، دائم میزنم زیر گریه

براش داستان میخونم، بازی می‌کنم باهاش، کل زندگیم شده دخترم، همین درک کمش منو اذیت میکنه

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
خیالت راحت اوتیسم نیست اشکال نداره هیچ وقت بچه رو با بچه مقایسه چون دوتا خواهر برادرم شبیه هم نیستن& ...

عزیزم میشه بگید علائم بیش فعالی کوچولوت چی بوده؟ 

سلام ببخشید من شمارو تو یه تاپیک دیگه پیدا کردم که در مورد بیش فعالی بود.اونجا قراربود یه گروه واتس اپ تشکیل بدید.منم پسرم 4سالشه و تشخیص بیش فعالی و اتیسم گرفته دوست دارم در جمع شما باشم