موقع تولدش ۳۳۵۰ بود و چون شیر نداشتم یه هفته بعدش ۳۲۰۰ شده بود و الان که تازه ۲ ماهش شده ۵۵۰۰.۰. چون ۶ ماهگیش باید وزنش دوبرابر باشه با این حساب ۹ کیلو اینا میشع
اللهم عجل الولیک الفرج ، اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم اغفر المومنین و المومنات اللهم صل علی الانبیا و المرسلین، استغفرالله ربی و اتوب علیه. میدونی چقدر ثواب بردی؟ خلاقیت رو دوست دارم همه ایده ها حق تفکر رو دارند به ویژه ایده های انتزاعی ،
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب منظورم اینه که ۶ ماهگیش باید ۷ کیلو اینا باشه .۹کیلو زیاده
پسر من ۶ ماهگی ۱۰ و نیم بود مشکلی نداره
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
نمیشه عزیزم
بعد از سه ماهگی وزن گیری خیلی کمتر میشه
دختر من چهار ماهگی ۷/۵۰۰ بود الان پنج ماه و دوهفته
فقط ۵۰۰ گرم اضافه کرده
روند وزن گیری کاهش پیدا میکنه اگر مثل قبل پیش برن دچار اضافه وزن زیادی میشن
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ن بابا 9 کیلو ک وزن بچه یک سالس ن 6 ماهه تو 6 ماه بچت باید 6 کیلو اینا باشه
عزیزم میگن وزن بچه در یکسالگی حداااااقل باید سه برابر شده باشه وگرنه ببشترم باشه اصلا مشکلی نداره کی گفته ۹کیلو وزن بچه یکساله اس
زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد… تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
مرسی البته ۱۲ بهمن ماه پا نذار به ۶ ماه البته شیرخشکی هستش � هر صورت خیلی وزنبچه مهم نیست بیشتر بنی ...
بله بله نه خیلی زیاده اضافه وزن میاره و اضافه وزن برای بچه اصلاً خوب نیست بعد از چهار ماهگی به بعد بچه باید در ماه ۴۰۰ گرم وزن بگیرن بیشترین ۴۰۰ گرم نرمال هستش وزن طبیعی برای شما میانگین ۶ و ۱۰ کیلو ال ۷ کیلو هستش نه بیشتر
عزيزم نه نميشه كه
اصولا ماه چهار به بعد كم وزن ميگيرن
من پسرم سه كيلو بود
روز چهارم ٢٧٠٠
ماه اول ٤٢٠٠
ماه دوم ٥٢٠٠
ماه سوم ٦ اصولا ماه سوم دو برابر وزن تولد ميشن
ماه چهار ٦٧٥٠
ماه پنج ٧١٠٠
ماه شش ٧٨٥٠
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
عزیزم میگن وزن بچه در یکسالگی حداااااقل باید سه برابر شده باشه وگرنه ببشترم باشه اصلا مشکلی ند ...
بله درسته متخصص پسر منم اينطور ميگه
ماه سوم دوبرابر وزن تولد
سال اول سه برابر وزن تولد بايد بشن
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم