2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

184 بازدید | 29 پست

من با خالم رابطم اصلا خوب نیست چون کلا ادم نیش زن و بی ادبی 

ب حدی من ۷سال بچم نمیشد سر دعوا مسخره میکردو میخندید که خودش مثلا بچه داره و من‌ندارم بگذریم کلا ادمی با طرز فکر بچگونس

حالا چقدر بعد بارداری من حرص خوردو دعا میکرد ک سقط بشه کنار

بعد از اون روز زایمان  من ب اون یکی خالم گفته  الهی خودشو بچش دور از جونم از اتاق زایمان زنده بیرون نیایم😔 که خوب  خداروشکر من سالم و سلامت زایمان کردم چند روز پیش جشن تولد دخترم بودو من خیلی خرج ک رده بودم تو رستوران گرفتم  بعد اون یکی خالم رفتنی من غذایی ک داده بودم رستوران  بسته کنه یکی برای مادربزرگم ک قرار بود همین خاام ببره  یکیم برای بچه خودم ک اصلا غذاش  وکیکش رونخورده بود  خالمم غذاو کیک مادربزرگم و دختر منو گرفته بود برده بود خونه داده بود ب بچه ی این خالم یعنی دختر من وقتی اومدم خونع فهمیدم نه کیک داره نه شام شما باشین چی میگین من حالا کاری با این ک برده ب اشتباه ندارم ولی چرا داده ب اون مشکل من اون برای منو بچم ارزوی مرگ میکرد بهد غذای بچه ی منو داده ب اون من واقعا از ته دل راضی نیست  ب نظر تون حق بامنه

تعداد رای : 7
نظرسنجی
شما باشین راضین؟
4
57%
یا من سخت گرفتم؟
3
42%
خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
از چند جمله اولت کلی انرژی منفی گرفتم.. دیگه نخوندم بقیه ش رو  

نخون عزیزم اجبار نیست که

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خط بزن از زندگیت همچین ادمیو که بعدش حرص نخوری

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

دیگه حالا شده  برا یه غذا تا قیامت که نمیتونی حرص بخوری

بحث حرص نیست چرا واقعا وقتی من راضی نبودم این کارو کرده

عزیزم خط بزن از زندگیت همچین ادمیو که بعدش حرص نخوری

من الان ۲سال کلا  رابطمو قطع  کردم ولی نمیدونم چرا خالم این کارو کرد وقتی میدونه من راضی نیستم

۱. حق‌الناس به گردنتونه که توی این اوضاع مهمونی میگیرید. بخاطر همین کارا رسیدیم به پیک چهارم.بیچاره کادر درمان

۲. حق داری ناراحت بشی اما تو دلت نگه دار. اگر چیزی بگی خودتو کوچیک کردی.دفعه بعد مواظب باش که این اتفاق نیفته وقتی افتاد، گفتنش صورت خوشی نداره.

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
چه تازه به دوران رسیده ایه خالت ارتباطتون تا جایی که میتونی محدود کن و به حرفاش توجه نکن

ی ادم ک کلا به بی ادبی  ببخشید بیشعوری معروف

من الان ۲سال کلا  رابطمو قطع  کردم ولی نمیدونم چرا خالم این کارو کرد وقتی میدونه من راضی ن ...

اون خالتم بیخیال شو کاریه که شده نمیتونی برگردی عقب ایندتو ی جوری برنامه ریزی که که دیگه درگیر این مسائل نشی.بنظرم بچه اتو تنها جای نفرست

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

۱. حق‌الناس به گردنتونه که توی این اوضاع مهمونی میگیرید. بخاطر همین کارا رسیدیم به پیک چهارم.بیچاره ...

گلم برای اولی هرکی با خانواده ی خودش تو ی کلبه نشسته بود تازه هوای بارم بود

واقعا اعصابم ریخته بهم اون وقت خود دخترم نه از کیک تولدش بهش رسید نه شامش اون ب خاطر اون ادم

به نزرم باهاش قطع رابطه کن . چه خاله ای داری

اتفاقا قطع رابطه کاملا حتی مادرمم ب خاطر من کلا باهاش حرف نمیزنه

به نظرم کلا مهم نیست برای بچه هم یه کاپ کیک بخر و یاد بگیره غذاشو بخوره

بابا بیچاره بچم هنوز ۱سالش 😍