2777
2789

خیلییییی آدم شاد و سالم و سر زنده بودم از بعد ازدواج دیگه کسی خنده ام را ندید😔کاش یه کم تو انتخاب همسر دقت میکردم کااااااااااااش😤😢😭

همش به خودم لعنت میفرستم و اون واسطه خیر ندیده

😔بهشت ارزانی آنان که نشسته روی سجاده هایشان دل میشکنند💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ام یاتومنی😔😔😔

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
چرا مگه شوهرت چجور آدمیه؟عاشق هم نیستین؟پندساله ازدواج کردین

چی بگم....نه ازدواجمون سنتی بود هیچوقت عشق سابقمو فراموش نکردم با اینکه خیلی نامرد بود

واسطه چيکار کنه هه انتخاب خودته حالا خوب بود اسمي از واسطه نميومد

من میخواستم بگم نه اون خیلیییی تعریف کرد و گفت اینا پیغمبرن بخدااا اومد خونمون گفت بگی نه یه عمر پشیمونی واسطه خیلی مورد قبول ما بود ولی اونم از کجا میدونست ظاهرشون دیده بود

منم دوران مجردی و نامزدی خیلی خوش خنده بودم ولی بعد عروسیم خندم محو شد. خانواده شوهرم آشغالن.

آخی عزیزم درکت میکنم منم خانواده همسرم بشدت مزخرف و بدن

من میخواستم بگم نه اون خیلیییی تعریف کرد و گفت اینا پیغمبرن بخدااا اومد خونمون گفت بگی نه یه عمر پشی ...

اولا هيشکي پيغمبر نيست

دوما شما عقل و حق انتخاب داشتي مشاوره ميرفتي تو عقد ميشناختيش

بزور نگفته که

والا واسه همين ميگم واسطه نشنين

تو خوشي هاتون ميگين دستش درد نکنه واسطه شد ن ولي تو دعوا ناله نفرين

من  قبل ازدواج شاد نبودم مشکلات زیاد داشتیم  ،حالا بعد ازدواج زندگیمو با هزار بدبختی جمع کردم که شاد باشم،ولی کمبود بچه تو زندگیم هر روز منو ناراحت وافسرده کرده...بنظرم تو این دنیا خوشحالی به من نیومده.کارم من همش گریه است ولی جلویی شوهرم ناراحتیمو بروز نمیدم،همش تو خودم میریزم.ولی چاره چیه قسمت من اینجوریه.....

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤
چی بگم....نه ازدواجمون سنتی بود هیچوقت عشق سابقمو فراموش نکردم با اینکه خیلی نامرد بود

شاید کمی مقصر خودتی چون نمیتونی دوسش داشته باشی وعاشق باشی.من با اینکه ازدواجم سنتی نبود اما در کا عاشقش نبودم اما به مرور بعد سه سال انقدر خوبی هاشو دیدم که که الان جونم به جونش بستس ولی اول زندگیم مداااااام باهاش دعوامیکردم وانتظار بی خود داشتم

از سقف لحظه هایم یاد تو میچکد اگر باران بند آید ازاین خانه خواهم رفت