2777
2789

ارههههه انقد شده ک نگوووووو انقد ناامیدم شدممممم ک نگوووو ولی خدا قربون حکتمش برم یه دریو به روت باز میکنه که ارزش این همه غصه وناراحتی ناامیدیو داره😍

بیخودو بی جهت                                                                                                             صلوات😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارههههه انقد شده ک نگوووووو انقد ناامیدم شدممممم ک نگوووو ولی خدا قربون حکتمش برم یه دریو به روت باز ...

خدا کنه به خدا چند ماهی هست میخواییم ی ماشین بخریم اول توی ثبت نامی ها اسممون دراومد پول اولیشم جور کردیم اینقدر خوشحال بوودم بعد شوهرم گفت دوباره موقع تحویل پول میخواد دیگه نمیتونیم اونم به روز ما هم ولش کردیم اومدیم ی وام گرفتیم باهاش ماشین بخریم از همون ماه حقوق شوهرم کم شد و دیدیم نمیتونیم قشط بدیم دادیمش یکی دیگه ی ماشین مدل پایین پیدا کردیم دوروزم دستمون بود بعد فهمیدیم اینم خیلی خرج داره فایده نداره به خدااا خسته شدم دیگه