الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمیام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
شکمش و پاهاش و دستاش سرده فقط سرش و گردنش خیلی داغه
سرکه یا یرگه سیب اگه داری یکم با اب ولرم ترکیب کن پاشویه کن یکم ب سرو گردنشم بزن سریع میاره پایین.اگه دیگه دیدی خیلی نشد یک الکل بزن.خیلی نزن خطرناوه خیلی دمای یدتشو پایین میاره
فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️