2777
2789

حتما جدامیشم ولی اگه یک درصد بهردلیلی نخوام جداشم فقط باهاش همخونه میشم نمیزارم انگشتشم بهم بخوره چهارتا دوست شنگول پیدامیکنم باهاشون وقت میگزرونم فقطم بخودم میرسم وااای خدانکنه چهقدم برنامه چیدم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

جای اینکه خودمو یا طرفو جر بدم یک کار میکنم زندگیشون زهر بشه بعدم هرجرو شده هرچی مال و منال داره جارو میکنم بعدم خدافظی

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به روی خودم نمیارم که زن گرفتهچون اگر بفهمه که من میدونم مجبورم شوهرمو باهاش تقسیم کنم ولی اونجوری نه از خرجیم کم میکنه نه اینکه میتونه شبا تنهام بذاره البته اگر بخوام بمونم و شرایط طلاق نداشته باشم وگرنه مهریه طلاق حضانت بچه ها

لطفا حسود نباشیم
منم...😔 چون خیلی دوسش دارم

عزیزم جای اینکه غصه بخوری  مهرطلبیت درمان کن   مستقل باش   خودش میاد منتت میکشه و دورت میچرخه 

به اسم کاربریم نخندین    هرچی میزدم  مینوشت تکراری   شانسی اینو قبول کرد عضو شدم😂
چرا

نمیزارم رابطه ی جنسی داشته باشیم بدم میاد.هر وقت گلگی میکنه میگم نمیتونم برو زن بگیر.اخرین نزدیکیمون من حامله شدم الان بچم 8 ماهشه 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
میشینم به زنه دستور میدم..شبا هم بغل شوهرم میخوابم ..کلا کیف میکنم زنه پاره شه..والا میگی اگه شرایط ...

اونم زنه رو میاره پیش تو که دقشون بدی!!

میره باهاش گوشیشم خاموش میکنه دستت به هیچ جا بند نیس😅

وقتی طلاق میگیری به اون زن دوم خیلی دیگه خیلی خوش میگذره  میگه واای من عجب چیزیم که طرف به خاط ...

👌👌👌🧐

واقعا زیرکانه بود

ولی خیلی سخته ،چجوری میشه تحمل کرد؟

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
اخه زندگی که همش پول نیست.. محبت و توجه همسرت چی پس؟؟

تو لحظه ای ک میفهمم زن دوم گرفته دیگ هیچ محبتی نمیمونه بینمون و کاملا میمیره برام 

اون کار رک هم فقط از سر لجبازی و عذاب دادنش انجام میدم

من بشدت لجبازم و تلافی میکنم سرش

💛آسمان میبیندآسمان مینویسدآسمان جبران میکند💛
یجایی خونده بودم اگ فهمیدین زن دوم داره.سعی کنین به روی خودتون نیارین و مهربون تر باشین.اونوقت مرده ...

آره این خیلی نظر خوبیه کاش به مردهامون هم بگن اگه خانمتون بهتون خیانت کرد اصلا به روش نیارید فقط محبتتون رو بیشتر کنید و به خودتون برسید تا دوباره جذب شما بشن 😒😒