2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

157 بازدید | 11 پست

امروز تب و لرز داشتم

حس میکردم سرما خورم

منم سابقه تب مالت دارم و چند مرتبه برگشته

قرار بود خونه عموی همسرم کار داشت

حالم که خوب نبود گفتم نمیام

یا زنگ بزن بگو نمی‌آییم یا زود برو برگرد

برگشت گفت خسته شدم از بس مریضی تو

درحالیکه من سیستم دفاعی بدنم خوبه

همسرم خودش دیابت داره

آلرژی اینا

تا حالا در مورد بیماریش چیزی نگفتم

خیلی ناراحتم

ب دل نگیر جانا 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

😢😥

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من نگران عموی تو هستم. یه وقت من سرما نخورده باشم اونا بگیرن. وگرنه من که خودت می دونی بنیه ام خوبه.

تب مالت هم درمان داره. دارو می دهند. شاید لبنیات غیرپاستوریزه مصرف می کنی که برمی گرده.

لطفا برای فرزندانم دعا کنید بزرگواران.
ب دل نگیر جانا 

خیلی دلم گرفته

انتطار داشتم بعد سه سال درک کردن شرایطش منو درک کنه

نه که بگه زودتر میگفتی با مامانم خبر میدادم

من بخاطر شرایط همسرم اومدم یه شهر دیگه و خیلی کوچک

برگشته با منت میگه منن پنج شنبه نمیام خونه مامانت

خیلی دلم گرفته انتطار داشتم بعد سه سال درک کردن شرایطش منو درک کنه نه که بگه زودتر میگفتی با مامان ...

همیشه همینطوریه تویی ک میشازی تویی ک راه میای 

بعد طرف طلبکاره

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سلام

اخلاق آدما متفاوته

گاهی آدما کوتاه آمدن ادم را به جای اینکه نشانه گذشت بدونند نشانه ضعف میدونند

گاهی لازمه آدم یک سری نکاتی را آرام تذکر بده تا شاید طرف مقابلش به خودش بیاد و بتونه گذشت هایی که طرف مقابلش کرده درک کنه.

در هر حال بهترین کار به جایی اینکه تو خودتون بریزید و غصه بخورید اینه که ناراحتی هاتون را بدون هیچ دعوایی با آرامش به همسرتون منتقل کنید.