دیدم مده گفتم منم از اینا بذارم 😒الان هرچی خانمه میاد 😂 آقایونم برن بیرون لطفا 😒نکنه توقع داشتین منم بپرسم چیکار کنم که یه مرد عاشق و شیفته و سرگردانم بشه ؟ نخیر من از این سوالا نمی پرسم اونم از مردای نی نی سایتی .والا با این نوناشون 😒
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه . خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست . سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )