2777
2789
عنوان

شکمم خیلی کوچیکه میترسم بچم وزنش کم باشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 23 پست
من یادم نیست وزن آنومالی رو اما منم شکمم کوچیک بود. دکترم می‌گفت فقط گوشت بخور مرغ و کباب حتی بدون ب ...

اخه من ناهاررنمیخورم فقط یه وعده میخورم غذا با این وجود باز قندم لب مرز شد

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به سایز شکم نداره بعضیا کلا شیکمشون بزرگه یا بچه طوری قرار میگیره که شکمو بزرگ نشون میده چاقی و لاغری بچه هم تا جایی که من میدونم معمولا ارثیه  پس تا میتونی غذاها و خوراکی های مقوی بخور که اگه این کارو نکنی بچه از خودت تغذیه میکنه البته مواظب وزنت هم باش 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
ربطی به سایز شکم نداره بعضیا کلا شیکمشون بزرگه یا بچه طوری قرار میگیره که شکمو بزرگ نشون میده چاقی و ...

متاسفانه قندم لب مرزه، همین منو محدود کرده تو خوردن

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
توی ان تی چی رو نشون میده 

ضخامت چین گردن خیلی مهمه تو ان تی چون بر حسب اون جنین مشخص میشه سالمه یا مشکوک به سندرمه

اخه من ناهاررنمیخورم فقط یه وعده میخورم غذا با این وجود باز قندم لب مرز شد

چرا ناهار نمیخوری؟ باید یهودا برسی. اما غذاهای مقوی بخور. چربو شیرین نخور. میوه دو عدد یکی صبح یکی عصر. بیشتر با گوشت غذا خودتو سیر کن تا نون و برنج اینا دستور دکتر من بود