ممنون ميشم راهنماييم كنيد. توي محل كارم يكي از مراجعام يك ربعي تو اتاقم تنها بود و من بيرون كار داشتم. مثل شلخته ها كيفم روي ميز رها هست هميشه!وقتي كارم تموم شد و سوار تاكسي بودم ، كيف پولمو درآوردم كه كرايه بدم، ديدم هيييچ پولي توي كيفم نيست!!!! اين مراجعو ميشناسم و شمارشو دارم. به نظرتون چيكار كنم؟ خيلي حرص خوردم از وقتي برگشتم از سر كار كه چرا بايد به خودش اجازه بده اين كارو كنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از بین بردمش... چون شرعا درست نبود که خرجش کنم چون اگه به یکی دیگه بدم باز اون ممکن گیر بیوفته یا اگه اونم به یکی دیگه بده بلاخره یکی اون آخر گیر میوفته و ....
به خدا يه دختر ١٦ ساله بياد با خونسردي تو اتاق خودم اينكارو كنه براي من عجيب بود!!!
شمام خودت خوب دقت کن کیفت رو کجا میذاری و مواظب باش ... محیط رو برا دزد آماده نکن.. من سال 96 ماشینم رو دزدیدن .. بعد که فکر کردم دیدم چقدر تقصیر من هم بود...