2777
2789
عنوان

ازم دزدي شده

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه دختر ١٦ ساله اس من به روش نيارم با يكي ديگه ميكنه عزيزم ميگه حتما نفهميدن من بودم

چی بگم والا ماها ک همه چیزو نمیدونیم

هرطور صلاح میدونی

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
بله ... البته اون که تراول قلابی داد من احساس میکنم خودشم نمیدونست ..خیلی تمیز جعل شده بود

به خدا يه دختر ١٦ ساله بياد با خونسردي تو اتاق خودم اينكارو كنه براي من عجيب بود!!!

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …
دوربين سالن داره، اتاق من نداره

خب همون سالن هم خوبه همون ساعتی ک از اتاق بیرون شدی...سالن رو چک کن..رفتارشو ‌...کسایی ک اومدن و رفتن ..وهمون کسی بوده تو سالن شاید معلوم بشه...

ببین چیزی مشخص میشه یانه

بعد خب نمیشه قضاوت کرد

اون کسی ک تو اتاقتون بوده رو میشناسی

شاید مشکل مالی داشته؟؟؟

چرا چیز دیگه برنداشته..

چقدر پول ازتون دزدیدن؟

کاش تا مطمعن نیستی تهمت نزنی   فیلم های دوربین مدتربسته رو چک کن

هييچ كس جز اين دختر تو اتاق من نرفت امروز

حدود ٢٠ دقيقه هم تنها بود تو اتاقم

به خدا دلم سوخت براش 

گفتم كف سالن نمونه، بره اونجا منتظر بمونه كه اين كارو كرد

خب همون سالن هم خوبه همون ساعتی ک از اتاق بیرون شدی...سالن رو چک کن..رفتارشو ‌...کسایی ک اومدن و رفت ...

مشكل مالي كه داره

اقشار كم در آمدن 

ولي تو همون ١٦ سالگي شوهر داره و كلي طلا و اينا داره و سر و لباسشم خوبه و موي رنگ و ..

به خدا يه دختر ١٦ ساله بياد با خونسردي تو اتاق خودم اينكارو كنه براي من عجيب بود!!!

شمام خودت خوب دقت کن کیفت رو کجا میذاری و مواظب باش ... محیط رو برا دزد آماده نکن.. من سال 96 ماشینم رو دزدیدن .. بعد که فکر کردم دیدم چقدر تقصیر من هم بود...