2777
2789
عنوان

پس انداز پنهانی از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 155 پست

پس انداز مخفی همون حکمی رو داره که آقا قسمتی از درآمدش رو از خانمش مخفی کنه، اگر اون خوبه این هم خوبه، اگر اون بده این هم بده

نظر_شخصی#  

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بودم قبلا

الان دلار ۲۰اندی کل پس اندارت ۲۳میلیون یعنی؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

احمق؟؟؟ 

نه عزیزم انقدر اطمینان بینمون هس ک پس انداز رو ب مخفی کاری لزومی نمیبینیم. 

ادبم خوبه ها

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من جمع میکنم بعد یجا که لازم داریم یهو رو میکنم🤣🤣. خرج شخص خودم نمیکنم پس اندازامو چون همه خرجم با شوهرمه. ولی خوب دیگه پیشش لو رفتم که پس انداز دارم🤣

همیشه نفر سوم یه رابطه شدن بد نیس، نفرسومی که وارد زندگی ما شد، همه دنیامون شد🤩🤩 و حالام منتظر نفر چهارمیم😁😁😁 

من دارم.... ولی طرز صحبت کردنت درست نیست

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

واقعا نیازی نبود این کارو کنم

حقوق هر دومون میره تو یک حساب 

و از همون خرج خونه میشه

مهریه هم به شکلیه که همه اموال نصف میشه 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

خب شوهر داریم تا شوهر 

کسی که شوهر خوبی نداره باید پس انداز مخفی داشته باشه نه کسی که همسر خوبی داره که باهاش همراهه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم حماقته  خب

من بعنوان ي زن شاغل نصف حقوقمو دارم ميزارم توو يه حساب مشترك با همسرم بعنوان پس انداز و الان بعد چندين سال نه تنها حماقت نكردم هر پيشرفتي ك داشتيم و هر مالي ك اضافه شده نصفش به نام منه

اگه اين حماقته پس كاش همه احمق باشن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه هیچ ربطی نداره .همه اقایون برا خودشون جدا گونه پس انداز دارن

همه نه. چون شوهر من هر چی دارا و نداره زیر دست منه

همیشه نفر سوم یه رابطه شدن بد نیس، نفرسومی که وارد زندگی ما شد، همه دنیامون شد🤩🤩 و حالام منتظر نفر چهارمیم😁😁😁