2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهرشهر

من از کوروش میگیرم بزرگش رو میده بیست و سه تومن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
روغن زیتون و روغن کنجد استفاده می کنم. از مغازه هایی که خودشون روغن گیری دارن میخرن. کلا روغن کارخون ...

ماهی چقدر میشه مصرفت منم میخوام تغذیمو درست کنم ولی میگم هزینش زیاد میشه

پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.
عهههه پس چرا رفته بودیم یه فروشگاه خیابون ملاصدرا عین قاچاقچیا دوتا روغنو ازمون گرفتن گفتن فقط یکی ا ...

الان از اپلکیشن افق بخرصبح من زدم دوتا سرخ کردنی میداد 

همه چیزایی که پشت سرم میگید با یه فدای سرم خدا بزرگه کاملا حل میشه   
ماهی چقدر میشه مصرفت منم میخوام تغذیمو درست کنم ولی میگم هزینش زیاد میشه

چند روز پیش شوهرم روغن زیتون و کنجد خرید 145 تومن. هر کدوم یه لیتر. معمولا روغن زیتونم نزدیک 2 ماه طول می کشه تا تموم بشه چون فقط برا روغن دادن به برنج استفاده می کنم. روغن کنجد هم که برا سرخ کردنی و پخت و پزه 5 هفته تقریبا.

چند روز پیش شوهرم روغن زیتون و کنجد خرید 145 تومن. هر کدوم یه لیتر. معمولا روغن زیتونم نزدیک 2 ماه ط ...

من چند روز پیش روغن زیتون از روغن گیری پرسیدم ۱۱۵😑

پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.

برای سرخ کردنیها روعن سرخ کردنی برای برنج هم کره استفاده کنید تو رفاه که پره ولی قیمتاش چن برابر شده تو غذاهای دیگه هم برای طعم ومزش روغن زیتون یا کنجد یا ابکردن دنبه  اگه بدتون نمیاد استفاده کنید وگرنه همون کره خوبه ولی بخاطر گرونیش میتونین کمتر بریزید 

من چند روز پیش روغن زیتون از روغن گیری پرسیدم ۱۱۵😑

نه خداروشکر اینجا انقد گرون نیست. البته شدید بوی زیتون میده. شاید اونی که به شما گفته از این مدلاست که میگن بوگیری شده.