2777
2789
عنوان

ازدواج

215 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها این ازمایش خون چجوریه 

مثلا چرا میگن خونشون بهم نمیخوره

مثلا یکی او مثبت باشه یکی بی

خوب این دوتا خونشون مث هم نیست پس نباید ازدواج کنند

اگه کسی خونش بهم نمیخوره میتونه ازدواج کنه اگه بکنه چی میشه؟

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست راستت رو سر منِ بی شوهر 

😂😂😂

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اون که خون نمیخوره به هم ربطی به گروه خون نداره که

اون مال تالاسمیه

اگه هر دو تالاسمی مینور داشته باشن نمیتونن ازدواج کنن

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
بچشون مشکل دار میشه یا بچه دار نمیشن البته الان با قرص حل میشه

خونشون چجوریه که میگن بهمنمیخورن😐مثلا یکیش بی باشه یکیش او اینا خونشون بهم نمیخونه؟

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  

والا برای ماهم خونمون بهم نمیخورد دکترا گفتن بچه دار نمیشید اگه هم بچه دار بشید مشکل دار ب دنیا میاد 

ولی ما باهم ازدواج کردیم و هیچ مشکلی نداشتیم

الانم دوتا پسر دارم یکی هفت ساله یکی ده ماهه

اون که خون نمیخوره به هم ربطی به گروه خون نداره که اون مال تالاسمیه اگه هر دو تالاسمی مینور داشته ...

چه ازمایشایی میگیرن ایا ایدز و اینا هم هست؟ 

یه مریضی هست که اقا ناقله انومو مبتلا میکنه اسمشو نمیدونم اونم هست؟

اون که خون نمیخوره به هم ربطی به گروه خون نداره که اون مال تالاسمیه اگه هر دو تالاسمی مینور داشته ...

الان من بی ام شوهرم آ. ربطی به گروه خون نداره که

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.