دوستان کسی اطلاع داره کانون زبان از چه سنی پذیرش داره ؟ دخترم الان 4 سالشه . قبولش می کنن ببرم؟
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه شعبه هاش بهار جان ؟ دیدم تو سایت زده برای کودکان مدرک اول ابتدایی لازمه . مطمئنی زیر 7 سال نداره عزیزم ؟
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
پاترا جون کانون از همون اول نوشتن حروفو یاد میده به خاطر این بچه ها باید بتونن فارسی رو خوب بخونن وبنویسن تا کانون ثبت نام کنه ازشون ولی کیش فکر میکنم ثبت نام میکنه
موسسه کیش خوبه سرمست جون ؟ من قزوینم . فکر کنم شعبه داره اینجا . کلا دنبال یه موسسه معتبر هستم