2777
2789
عنوان

این طبیعیه

85 بازدید | 16 پست

بچه ها من ادم خیلی عجیبیم اصلا غصه هیچیو نمیخورم 

عاشقم نمیشم کسیم دوست ندارم 😐

خیلی بی خیالیم هر چی بشه مهم نیست برام 

هر چیا😐

کلا حس کوالا دارم خیلی ریلکسم و درونمم حس ارامشو دارم

این طبیعیه😐😐😐

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  
خیلی خوبه ک😂❤

نه بابا کجاش خوبه😐😂

انقد بی خیالم که حد نداره

از دست خودم کلافم

فک کن یکی بمیره میگم خوب چیه مرده دیگه😐اشکم درنمیاد

امتحان صفر میشم میگم خوب بشم میخاد تهش چی بشه

بقیش نگم برات😐😂😂

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه برهه از زندگیم اینجوری بودم بعدا که عاشق شدم بدددددددددددددددددددد عاشق شدم 

الانم بعد چهار سال زندگی مشترک همه میگن چقدر برای هم غش و ضعف میرین!!

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

توام بدتر از من ماستی پس🤦🏼‍♀️😂

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
😐😂چی بگم والا🤦🏻‍♀️

نگران شدم😐یعنی غیر طبیعیم

توام بدتر از من ماستی پس🤦🏼‍♀️😂

کاش ماس بودم😐😂ریلکس مطلق

منم یه برهه از زندگیم اینجوری بودم بعدا که عاشق شدم بدددددددددددددددددددد عاشق شدم  الانم بعد ...

یعنی عشق باعث شد مسیر زندگیتون عوض بشه😐خو اخه من عاشقم نمیشم کسیم دوست ندارم

بیشتر وابسته میشم😐

تو عین یکی از دوستامی    خیلی خوبن ایناااا تو زمان پیش دانشگاهی بهش میگفتن صورت سنگی  ...

😂اینجور ادما خیلی عمر میکنن چون اصلا حرص نمیخورن

کاش منم مثل تو بودم

نه خدانکنه😐من خودم از دست خودم کلافم

یعنی عشق باعث شد مسیر زندگیتون عوض بشه😐خو اخه من عاشقم نمیشم کسیم دوست ندارم بیشتر وابسته میشم😐

آره کلا آدم خنثی یی شده بودم دو سال قبل ازدواجم ساکت و آروم هر اتفاقی میوفتاد برام مهم نبود

اما خب وقتی آدم زندگیم جلوم قرار گرفت دیگه ورق برگشت کلا یه آدم دیگه شدم 

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰