بچه ها چه ویژگی اخلاقی و شخصیتی پوششی و عقیدتی رو دوست دارین که فرد مقابلتون داشته باشه؟
لطفا با جزییات بگید مهم
نگید که حوصله تایپ ندارید😂👊
چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم خداییش خیلی کیف میده ها این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با شخصیت فان بامزه تیپ سنگین هیکل معمولی رو به عالی هیز نباشع به نظر بقیه احترام بزاره اهل مسخره کرد ...
منظورم شخصیت خانومه عزیزم نه اقا😐😂😂
چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم خداییش خیلی کیف میده ها این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی
بلند چهارشونه ته ریش چشم وابرو مشکی جذاب دستانش بزرگ باشه لطفا🤦🏻♀️ صدا بم حتما🤭موها حالت داریه ...
منظورم شخصیت خانوخه😂نه اقا
بعد من کیس ازدواج نگفتم که😐کلا ویژگی های اخلاقی که دوس دارید یک خانوم یا حالا انسان داشته باسه
کلا منظورمو نگرفتین😂من منظورم ویژگی انسانی و اخلاقی بود
همه ملاک ازدواج گفتن😂😂😂