2777
2789
عنوان

ورود همه ازاد است به غیر اقایون😂

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شخصیت فان بامزه تیپ سنگین هیکل معمولی رو به عالی هیز نباشع به نظر بقیه احترام بزاره اهل مسخره کرد ...

منظورم شخصیت خانومه عزیزم نه اقا😐😂😂

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  
بلند چهارشونه ته ریش چشم وابرو مشکی جذاب دستانش بزرگ باشه لطفا🤦🏻‍♀️ صدا بم حتما🤭موها حالت داریه ...

منظورم شخصیت خانوخه😂نه اقا

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  
بچه ها منظورم اقا نیستا😐 ویژگی شخصیتی یه خانوم

ی خانوم 

فرق نداره بازم پوستش سفید یخ باشه چشاش ترجیحن قهوه ایی نباشه

موهاش لخت باشه

خوشگل باشه

مذهبی نباشه 

خنگ نباشه

هیز نباشه

سبک نباشه 

جذاب باشه 

اعتماد بنفسش بالا باشع

بدنسازی کار کرده باشه

تیپای اسگورت و کلاسیکو بیشتر دوست دارم

متولد 77باشه قدش کمتر از 178 تا نباشه چشاش ترجیحن قهوه ایی نباشه سیاه سبز تیره آبی خاکستری باشه &n ...

واو چقد رمانتیک😂ولی من منظورم اقا نیست خانومه

بعد من کیس ازدواج نگفتم که😐کلا ویژگی های اخلاقی که دوس دارید یک خانوم یا حالا انسان داشته باسه

واو چقد رمانتیک😂ولی من منظورم اقا نیست خانومه بعد من کیس ازدواج نگفتم که😐کلا ویژگی های اخلاقی که ...

خیلیا زن شاد و شنگول با انواع قر و فر و اطوار میپسندن

ولی از نظر من همچین ادمایی رگ و ریشه ندارن

سلیقه ایه دیگه

کلا آدم سنگین دوست دارم، از ادکلن شیرین هم بدم میاد

همه که دارن مال اقارو میگن🙄😂

کلا  منظورمو نگرفتین😂من منظورم ویژگی انسانی و اخلاقی بود

همه ملاک ازدواج گفتن😂😂😂