ghalbyakhiiiiiii مدیر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1431 عنوان کیا اردیبهشت اقدام میکنن? | مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 51 پست سه ماهه قبلش چ کارایی انجام میدید?چیا میخورین ? 1399/11/06 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آذر_57 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 80955 وای مردم از خنده😂😂😂😂😂 🤣🤣🤣🤣🤣واقعیتو گفتم چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
parwaz عضویت: 1394/01/30 تعداد پست: 4585 ازین دوران هم لذت ببرید. چون قطعا بعد از بچه دلتون هوای اینروزهامونو میکنه قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 بمن گفت امپول کزاز بزنم ازمایش خون سونو و اسید فولیک تا سه ماه بخورم راستی ویتامین ای و دی هم خودت هم همسرت استفاده کنیدهمینطور ک مراقب خودت هستی باید همسرت هم کنارت یه چیزایی رو رعایت کنهک اسپرم اونم قوی بشه ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
ghalbyakhiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1431 اره عزیزم منم چندماه هست استفاده میکنم پیاز درمانی برای از بین بردن کیست هم انجام دادم رازیانه و بو ... برات دعا کردم انشالله همین ماه ب ارزوت برسی تو هم برای من دعا کنبرات کوثر خوندم 10تا
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 برات دعا کردم انشالله همین ماه ب ارزوت برسی تو هم برای من دعا کن برات کوثر خوندم 10تا وای عزیزدلم😍 مرسی اشکم در اومدانشاالله شماهم با اولین اقدام باردار بشید😘❤️ ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
ghalbyakhiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1431 راستی ویتامین ای و دی هم خودت هم همسرت استفاده کنید همینطور ک مراقب خودت هستی باید همسرت هم کنارت ی ... ب دکترم گفتم ویتامین بخوریم گفت فعلا ن بذار تا سه چهار ماه اگه باردار نشدی بهت میگم ک بخوری
baharesesalpish عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 489 یاد اقدامای خودم افتادم چپوراست تو اقدام بودیم ی بار خاستم بکم اقااحسان گفتم اقااقدام😐😐😐😐و شوهرم دیگه اون ادم سابق نشد.... خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 ب دکترم گفتم ویتامین بخوریم گفت فعلا ن بذار تا سه چهار ماه اگه باردار نشدی بهت میگم ک بخوری ببین یه دکتر با منم همین کارا رو کرد یکسال علافم کردهمش گفت صبر کن صبر کن ک خیلی چیزا رو میتونست همون 2ماه اول برام تجویز کنه بازم خودت میدونی ویتامین ای چیز خاصی نیست اتفاقا برای مو و پوست عالیه هفته ای 2بار بخورید ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
ghalbyakhiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1431 وای عزیزدلم😍 مرسی اشکم در اومد انشاالله شماهم با اولین اقدام باردار بشید😘❤️ 😍😍فدای تو عزیزمممنونم ازت😘😘😘
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 یاد اقدامای خودم افتادم چپوراست تو اقدام بودیم ی بار خاستم بکم اقااحسان گفتم اقااقدام😐😐😐😐و شوهرم ... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدایا مثل من همه چی رو بچه میبینمخواهرم به مامانم گفت مامان پریود شدم مامانم گفت عه وای چرا خواهرم بهش گفته مامان اون پریاست م نباید پریود بشه من مجردما😂😂✌🏻مامانمم قاطی کرده ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
ghalbyakhiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1431 ببین یه دکتر با منم همین کارا رو کرد یکسال علافم کرد همش گفت صبر کن صبر کن ک خیلی چیزا رو میتونست ه ... عه ?خب ویتامین چی هست که بخرم?
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 😍😍فدای تو عزیزم ممنونم ازت😘😘😘 ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍 ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 عه ?خب ویتامین چی هست که بخرم? ویتامین E400 داروخانه بدونه نسخه میده عزیزم ویتامین D3 هم ک بخاطر کرونا باید بخوری اونم ولی تاثیر داره توی راحت باردار شون ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
ghalbyakhiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1431 ویتامین E400 داروخانه بدونه نسخه میده عزیزم ویتامین D3 هم ک بخاطر کرونا باید بخوری اونم ولی تاثیر دا ... ممنونم ک گفتی واست صلوات فرستادمخدا حاجتت رو بده