2777
2789

شاید مسئله خاصی از نظر خیلیاتون نباشه اما 6سال دارم تحمل میکنم این وضعیت رو.... 

دلم میخواد مثل همه سفره پهن شه توخونم... بیام تعریف کنم خانوما فسنجون پختم... قیمه پختم... اصلا هرچی... ولی شوهرم اصلا لب نمیزنه به هیچ خورشتی

برای حاجات مهم و بزرگ، ۴ رکعت نماز بخوانند. کیفیت خواندن نماز به این ترتیب است که چهار رکعت نماز به یک سلام خوانده شود

که در رکعت اول بعد از حمد ۲۵ بار بگویید :

اُفَوِّضُ امری اِلَی اللهِ اِنَّ اللهَ بصیرٌ بِالعِبادِ

و در رکعت دوم پس از حمد ۲۵ بار بگویید :

لا اِلهَ اِلّا اَنتَ سُبحانَکَ انّیِ کُنتُ مِنَ الظَّالِمینَ فَاستَجناهُ لَهُ وَ نَجَّیناهُ مِنَ الغَمِّ وَ کَذلِکَ نُنجِی المُؤمنینَ

و در رکعت سوم پس از حمد ۲۵ بار بگوید :

حَسبِیَ اللهُ وَ نِعمَ الوَکیلُ

و در رکعت چهارم،بعد از حمد, ۲۵ بار بگوید :

لا حول وَ لا قُوَّهَ اِلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیمِ

و پس از سلام ۲۵ بار صلوات بفرستد و حاجت بطلبد. ان شاالله برآورده شود.

این نماز را هم در روز پنج شنبه بعد از نمار مغرب بخوانید و هم در روز جمعه بعد از نماز ظهر بخوانید

این نماز رو بخون ان شاءالله به حق امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف حاجت روا بشی

برای منم دعاکن😭😭😭😭😭😭😭

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا شاید خاطره ی بدی داره ..ب نفع تو یساعت نمیخواد خورش بذاری منم صوهرم اهل برنج نیست 

یعنی هیچ خورشتی؟،آخه میشه آدم هیچ خورشتی نخوره منه بدبخت چی بزارم جلوش پس وقتی غذا میخواد

برات دعا میکنم. میشه دعا کنـی دلـم اروم بشه؟

توام دعاکن خداحاجت دلمو بدع😭😭😭😭😭

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....