2777
2789
عنوان

بارداری با دوفولیکول20

169 بازدید | 18 پست

سلام خانما 12پریودیم دوتا فولیکول 20 داشتم امپول اچ سی جی هم زدم چقد امکان بارداری وجود داره؟؟؟؟؟ کسی بود اینجوری باشه دوقلو داشته باشه؟؟؟

دست خداست

من ۶ ماهه فولیکولای زیادی تا ۲۵ هم داشتم هر ماه چندتا ولی نشده

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بهتره بهم دیگه انرژی منفی ندیم 

کجا انرژی منفی بود دقیقا کجاش؟؟

اولش گفتم با خداست

بعدش تجربه خودمو گفتم

این بهتره که تجربه رو گفت

من نشدم ولی این دوستمون ممکنه تو ماه اول بشه

خودم مخالف انرژی منفیم حرفم بد نبود

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
مرسی عزیز دلم انشالله ک نتیجه بگیری😍😍😍

انشالله با هم هر دو تامون😍❤

از زمانی ک امپول زدی کی نزدیکی کردی؟ دکتر من گفت شب اول نه از شب دوم نزدیکی کن.. من شب دوم یه نزدیکی سطحی بعدشم سریع رفتم دسشویی امشب شب سومه

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید
از زمانی ک امپول زدی کی نزدیکی کردی؟ دکتر من گفت شب اول نه از شب دوم نزدیکی کن.. من شب دوم یه نزدیکی ...

من از قبل امپول بعد امپول همش نزدیکی داشتم تاالان که 16 پریودیمه و اصلا دستشویی نمیرم شاید یکی دوساعت بعدش برم همین

من از قبل امپول بعد امپول همش نزدیکی داشتم تاالان که 16 پریودیمه و اصلا دستشویی نمیرم شاید یکی دوساع ...

ترشح داری؟ یا نه ؟ اصلا سینه دردی علامی چیزی داری؟

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید
هرشب دارم  الان 13 پریودیمه

عزیزم بنظر من هر شب نداشته باش هم اینکه کیفیت اسپرم میاد پایین هم اینکه خودم اینکارو کردم خارج رحم شد فکر کردم شاید اون موقع که میخواسته از لوله رد شه منی جلوشو گرفته گیر کرده😆 این ماه فقط یبار اقدام کردم ولی تو روز درست که خداروشکر گرفت و سالم. 

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏