2777
2789

سلام .یه طرحی موسسه گاج گذاشته که هر نفر میتونه یه کتاب کمک درسی رایگان بگیره توی تمام مقاطع تحصیلی+کنکور تجربی و انسانی و ریاضی و پیش دبستانی.تو سایت گاج مارکت برید .طرح اهدا یک میلیون کتاب.هزینه پستش رو فقط میدید.گفتم شاید به کار کسی بیاد تو این گرونی کتابای کمک درسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب بزار برم ببینم اگه هستش برای یکی از بیماران که دختر کنکوری هست سفارش بدم.

God I love you😄💕          #کادر_درمان     ‌سوال پزشکی و یا سوالی درباره کرونا بود تو تاپیکا تگم کنید.
مرسی که چیزای مفید رو به اشتراک میذارید . منم برای دخترم تهیه میکنم 🥰🥰

خواهش میکنم.اگر بازم در مراحل سفارش سوالی داشتین در خدمتم من خودم برای برادرم سفارش دارم یک کمک درسی انگلیسی به ارزش ۵۵ هزار تومان که فقط هزینه پستش رو پرداخت کردم برای تهران ۱۲ هزارتومان

خواهش میکنم.اگر بازم در مراحل سفارش سوالی داشتین در خدمتم من خودم برای برادرم سفارش دارم یک کمک درسی ...

ممنون دوستم الان رفتم چک کردم ظاهرا برای هر پایه خودشون کتابای خاصی در نظر گرفتن من کارپوچینو ریاضی سوم ابتدایی میخواستم تو لیست نبود

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بله عزیزم همینطوره 

البته دیدم برای اون کتاب مورد نظر منم ۲۰ درصد تخفیف گذاشتن . من برای تابستون براش میخرم که ریاضی از یادش نره . تفریحانه حل میکنه . حالا ببینم چی میشه . بازم ممنون 🥰🥰

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
البته دیدم برای اون کتاب مورد نظر منم ۲۰ درصد تخفیف گذاشتن . من برای تابستون براش میخرم که ریاضی از ...

راستی عزیزم من داشتم میگشتم کتاب های سری عیدانه و تابستانه داره که برای همین تعطیلات عید و تابستان هست.کتاب تابستانه ش هم تمرینه هم یه مقدمه سال بعد