2777
2789
درد حین زایمان طبیعی هم بیشتره عزیزم جاریم ۳تا طبیعی آورد بچه چهارمش سزارین شد میگف سزارین در مقابل ...

خب میگن طبیعی دردش همون روز یه روز درد میکشی بعد زایمان همه چی فراموش میکنی! پامیشی کاراتو خودت میکنی ولی سزارین تازه بعد زایمان دردات شروع میشه و بدتر از اون محتاج این و اون میشی که بیان پیشت من از این خوشم نمیاد نمیخوام منت کسی سرم باشه

مادر یه نی نی 👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اپیدورال چطوره؟  اینم همون طبیعیه؟

اره شما طبیعی زایمان میکنی میگی طبیعی بدون درد میخوان ی واحد اوپیدارال بهم تزریق میکنن

ببین دردو قابل تحمل میونه برات ، اما بگم هیچ دردی نداری دروغه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
خب میگن طبیعی دردش همون روز یه روز درد میکشی بعد زایمان همه چی فراموش میکنی! پامیشی کاراتو خودت میکن ...

نبابا زایمان طبیعیام تو اقوام ما تا ده روز دستشونو میگیرن میخوان بلند شن تا ده یا بیست روز همه کاراشونو براشون انجام میدن 😂

خدایاشکرت ❤
اره شما طبیعی زایمان میکنی میگی طبیعی بدون درد میخوان ی واحد اوپیدارال بهم تزریق میکنن ببین د ...

ینی خودت درخواست میدی یا باید دکتر بنویسه؟ 

عاشق ان است که حرفش به عمل ختم شود /ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 
اینکه گفتی چیه

شنیدی میگن زایمان بی درد؟

اوپیدورال ی مایع کاهش درد ، ک موقع زایمان طبیعی بهت تزریق میکنن دردت قابل تحمل و کم میشه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
ینی خودت درخواست میدی یا باید دکتر بنویسه؟ 

خودت قبل زایمان ، ب دکارت میگی دکترت تو نامه بیمارستان برات میزنه ک اوپیدورال تزریق شه و ‌.

خب میگن طبیعی دردش همون روز یه روز درد میکشی بعد زایمان همه چی فراموش میکنی! پامیشی کاراتو خودت میکن ...

من طبیعی بود بقدری اذیت شدم که برام کابوس شد دردش در مقایسه با هیچ دردی نیست انقدر وحشتناکه و هیچکس نمیتونه کمکت کنه فقط خودتی و باید تحمل کنی من ۱۶ ساعت درد کشیدم تا بچم بدنیا اومد بعدش بدون بیهوشی بخیم زدن از بس درد کشیده بودم خودم خودکار سر بودم و نیاز به بیحسی نبود تا چند روز از درد بخیه هات نمیتونی اصلا تکون بخوری بعدشم مشکلات گوارشو ببخشید یبوست نابودت میکنه کلا نظرم بر اینه تکنولوژی پیشرفت کرده الکی نابود نکنید خودتونو با طبیعی همین.

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
نبابا زایمان طبیعیام تو اقوام ما تا ده روز دستشونو میگیرن میخوان بلند شن تا ده یا بیست روز همه کاراش ...

ماشالله دور و بریای من که از بیمارستان میان پا آشپزی و جارو کشیدن و لباس شستنن کلا آدمای تمیز و گرمین خونه به هم ریخته باشه اصلا نمیشنن.

مادر یه نی نی 👶
من طبیعی بود بقدری اذیت شدم که برام کابوس شد دردش در مقایسه با هیچ دردی نیست انقدر وحشتناکه و هیچکس ...

چه بد!!! بیمارستان دولتی بودید؟؟

آخه هم دوستم هم دخترخالم همین چند وقت پیش زایمان طبیعی داشتن خیلی راضی بودن البته بیمارستان خصوصی و ماماخصوصی گرفته بودن زایمان درآب هم داشتن ماشاالله دوتاشون کمتر ۴ ساعت زایمان کرده بودن. 

مادر یه نی نی 👶
چه بد!!! بیمارستان دولتی بودید؟؟ آخه هم دوستم هم دخترخالم همین چند وقت پیش زایمان طبیعی داشتن خیلی ...

عزیزم بهترین بیمارستان خصوصی تهران بودم سال ۹۵ هزینه زایمان طبیعیم شد ۵ و خورده ای ولی ماما و حتی خود دکتر گفتن بهم ما کاری برات نمیتونیم بکنیم خودت باید زوراتو بزنی

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
ماشالله دور و بریای من که از بیمارستان میان پا آشپزی و جارو کشیدن و لباس شستنن کلا آدمای تمیز و گرمی ...

😐😮 بعداز زایمان چه کاریه خودشو اذیت کنن بعداز اون همه درد کشیدن 🤦‍♀️

تو اقوام ما مامانشون همه کاراشونو میکنن شوهرشونم دربست دراختیارشونه 

بعدشم تمیزی و گرمی ربطی به بعداز زایمان نداره اقوام ماهم تمیزن خونه هاشون ماشالله برق میزنه ولی بعداز زایمان کار نمی کنن که افتادگی رحم نگیرن یا اینکه بخیه هاشون عفونت نکنه بعدشم یه بچه چند کیلویی از بدنشون خارج شده کلی درد کشیدن و بخیه خوردن الکی که نیس پاشن مثل روزای عادی کار کنن

خدایاشکرت ❤

اون خانمی که گفت بیحسی اپیدورال اولا که براحتی نمیزنن باید ببینن طرف داره دور از جون ، جونای آخرشو میده بعد میزنن بعدش که برای من زدن دو سه ساعتی بیهوش شدم فقط زمانو حس نکردم همین