2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

238 بازدید | 15 پست

با شوهرم قهرم 

باهاش حرف نمیزنم حتی ی کلمه

ایندفعه تا التماس نکنه مث سابق نمیشم

تا کل کل کلامی هم میکنیم میگ پاشو برو خونه بابات اگ نمیتونی زندگی کنی باهام

اگ برم عین دیوونه ها میشه نمیدونه چیکار کنه با تنهایی اما زبونشم درازه

بابام منو رو سرش میذاره حتی اگ بخوام جدا بشم خودشم میدونه

خونه مادرش ۴۰۰متره ۲۰۰ و خورده حیاط داشت ۲۰۰مترش رو داد ب این ک بسازه 

حالا میگ من دیوار نمیکشم خونه ها رو از هم جدا کنم

منم گفتم پس اونجا نساز چون من نمیام

مادرش کم دخالت نکرده تو زندگیم اصن دلم نمیخاد اینجوری

اصن کوتاه نمیام 

یا دیوار بکشه یا اصن اونجا نسازه

خیلی عصبیم

دارم دیوونه میشم

ی خونه بابا رفتنی نشونش بدم

واااااااایییییییی

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظر من تو خونه ۴۰ متری مستاجری زندگی کنی‌بهتره تا بری پیش خانواده شوهر 

هرچقدرم با احترام باشن باز دخالت پیش میاد 

اصلا قبول نکن این چیزو 

دیوانه ترین دلبر این شهر تو بودی❤😍

دیوارم بکشه باز باهاش دیوار به دیواری و مشکلات داری،والا ما که شهر به شهریم باتلفن۲۴ ساعته وسط خونمونه انگار،شماها رو دیگه نمیدونم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

کی این مردا ادم‌میشن خدا میدونه😒😒😒

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

لطفا لطفا لطفا تحت هیچ شرایطی از موضع خودت کوتاه نیااااا

جنگ اول به از صلح آخر

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
ازاول نبایدمیزاشتی بسازه

از رو ناچاری بود گفتم زودتر خودشو جمع و جور کنه تا خونه گرون تر نشده اولم میگفت دیوار میکشم فک کنم تا مادرش فهمیده از ترش کوچیک شدن حیاطش  تب کرده اینم میگ دیوار نمیکشم 

بخدا اینقدر سکوت کردم و کوتاه اومدم فک کرده با یه پخمه بی زبون طرفه 

یه خونه ای نشونش بدم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
لطفا لطفا لطفا تحت هیچ شرایطی از موضع خودت کوتاه نیااااا جنگ اول به از صلح آخر

دقیقا