2777
2789

سلا بچه ها من رو لطفا گزارش بزنین خواهش مینم هر ا دیدین گزارش کنین خواهشا کاربری دوممه ولی مشکلی برام پیش اومده باید تعلیق بشم توروقران فکر کنین خواهرستونم کردین گزارش کنردین یه پیامی هم بنویسین من هرکی رو دیدم که گفت گزارش براش زدم

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

بچه ها بخدا درحق همتون خوب بودم تروخدا هیشه تاپیکام ازاد بود شلوغ کردیم الان من فقط خواهش دارمممم

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می خوای کاربریت لغو بشه؟  خب باید نی نی یار ها رو تگ کنی

من تاحالا این کارو نکردم چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باشه من الان برات تگ می کنم

@نی_نی_یار_3

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_2

سلام نی نی یار های عزیز، این دوستمون می خواد تعلیق بشه لطفا کمکش کنید.خیلی ممنونم💛💛💛

کوتاه ترین دعا برای بزرگ ترین آرزو...! :)))                 [الهم عجل لولیک الفرج]
باشه من الان برات تگ می کنم @نی_نی_یار_3   @نی_نی_یار_5   @نی_نی_یار_2   ...

ممنون عزیزمممم

@نی_نی_یار_3  

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)

عزیزم صبر داشته باش نی نی یار ها ب موقعش میان کاربری تو لغو می کنن من تگ شون کردم. 

کوتاه ترین دعا برای بزرگ ترین آرزو...! :)))                 [الهم عجل لولیک الفرج]